search
 Zo had het eruit gezien als Robert Pattinson de rol van deze Marvel-superheld had gekregen
Series / Nieuws

Zo had het eruit gezien als Robert Pattinson de rol van deze Marvel-superheld had gekregen

We kennen Charlie Cox als Daredevil, maar hoe was het geweest als Robert Pattinson de rol had gespeeld?

Zowel Marvel als DC Studios zijn hard aan het bouwen aan hun universums, en het is bevestigd dat we de terugkeer van zowel Daredevil (Charlie Cox) als Batman (Robert Pattinson) zullen zien. Maar hoe was het geweest als de rollen van Cox en Pattinson omgekeerd waren?

Vorige maand begon het filmen van de reboot Daredevil: Born Again en we hebben al een aantal nieuwtjes gekregen, zoals de terugkeer van Frank Castle/The Punisher (Jon Bernthal). Aan de kant van The Batman is de releasedatum voor het vervolg, The Batman-Part II, al ontdekt en een nieuw rapport belooft dat we Clayface misschien als schurk gaan zien.

Huisgenoten


Cox en Pattinson zijn geen vreemden voor elkaar, aangezien de twee eerder huisgenoten waren samen met Spider-Man-ster Andrew Garfield. Dit bracht een fan op het idee om Pattinson in Daredevil te veranderen in een soort "What If?"-scenario.

Een kunstenaar op Instagram die bekend staat als @Bobby_Art heeft een ontwerp gemaakt dat laat zien hoe de The Batman-acteur eruit zou kunnen zien als Daredevil. In de fanart zien we Pattinson zowel als Matt Murdock als Daredevil.

Daredevil: Born Again is vanaf begin 2024 te zien op Disney+. The Batman-Part II verschijnt op 3 oktober 2025 in de bioscoop. Hieronder zie je de fanart.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen