search
Acteurs van nieuwe 'Grease'-serie zijn bang voor de reacties van fans
Series / Nieuws

Acteurs van nieuwe 'Grease'-serie zijn bang voor de reacties van fans

Binnenkort zien we hoe de Pink Ladies ontstonden in 'Grease: Rise of the Pink Ladies'.

De nieuwe serie Grease: Rise of the Pink Ladies verschijnt deze maand en vertelt het verhaal van hoe de eerste generatie Pink Ladies Rydell High regeerde. Prequels van bekende films en serie worden alleen niet altijd goed ontvangen en daar maken de acteurs van deze serie zich ook wel eens zorgen over.

De prequel-serie speelt zich vijf jaar voor de gebeurtenissen van Grease af en volgt een groep tieners terwijl ze door de uitdagingen navigeren om erbij te horen en op te vallen terwijl ze pronken met hun muzikale vaardigheden. In een interview met Comicbook vertelde de cast over de serie.

Nieuw hoofdstuk


Marisa Devila (Jane) vertelde over hoe het was om de allereerste Pink Lady te spelen:

"Meestal overweldigend. Heftige spanning. Ik word wakker en ik denk nog steeds: 'Mag ik het nog steeds doen? Dit is ongelooflijk.' Ik ben wel blij dat ik niet alleen ben. Ik moet zeggen dat er zoveel gebeurt in dit nieuwe hoofdstuk van ons leven en ik ben zo blij dat ik de andere Pinks bij me heb".

Over de druk die ligt op het maken van een prequel van een klassieker, zegt Nicholas McDonough (Gil) het volgende:

"Ja, het hoort er zeker bij. We hebben allemaal onze verhalen die ons dierbaar zijn en bepaalde verhalen en personages zijn als een warme knuffel. Als ik naar 'Lord of the Rings' of 'The Office' kijk, is het alsof ik deze mensen ken en ik ben erg beschermend over deze verhalen, dus als iemand ze probeert aan te raken, is het alsof ik prikkelbaar word".

"Maar we dachten toen we het script voor het eerst lazen: 'Wow, dit is echt geweldig.' We hopen dat iedereen er met een open geest in gaat. Ik denk dat als ze de muziek en de schaal ervan zien, en het hart dat we erin stoppen, ze het zullen waarderen en het ook leuk zullen vinden".

Grease: Rise of the Pink Ladies is vanaf 7 april wekelijks te zien op SkyShowtime.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen