search
In 'Secret Invasion' heeft 'Game of Thrones'-ster Emilia Clarke deze bijzondere rol
Series / Nieuws

In 'Secret Invasion' heeft 'Game of Thrones'-ster Emilia Clarke deze bijzondere rol

Clarke's rol in deze nieuwe Marvel-serie wordt eindelijk onthuld, en het is een bijzondere.

We wisten al langer dat Emilia Clarke meespeelt in de miniserie waarin Nick Fury (Samuel L. Jackson) de aarde moet redden van een aantal geradicaliseerde Skrulls. Gek genoeg hebben we haar al in een eerdere MCU-film gezien.

In Captain Marvel zien we Talos (Ben Mendelsohn) die herenigd wordt met zijn vrouw en dochter. Het meisje is inmiddels volwassen, en Clarke speelt de volwassen G'iah. Ze heeft echter andere ideeën dan haar vader.

Geen fan van Fury


Jackson heeft dit in een interview met Vanity Fair onthuld: "Het Skrull-meisje is volwassen geworden". G'iah is echter geen fan van Fury. Clarke licht dit toe: "Ze is gehard. Er zijn de nodige beloftes gedaan aan de Skrulls, maar daar is weinig van terechtgekomen. Waarom zou je nog langer wachten als je de planeet aarde kunt infiltreren? Ze heeft het nodige doorgemaakt, dus je begrijpt enigszins wel waarom ze denkt zoals ze denkt".

In Secret Invasion zien we Fury voor een bijna onmogelijke taak gesteld. Hij moet een Skrull-invasie zien te voorkomen. De Skrull kunnen per slot van rekening iedere gedaante aannemen die ze willen, inclusief die van wereldleiders. De miniserie telt zes afleveringen en is de eerste van meerdere Marvel-producties die in de loop van 2023 en de eerste helft van 2024 gaan verschijnen.

Secret Invasion kun je streamen vanaf 21 juni op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen