search
Volgende Marvel-serie 'Secret Invasion' wordt duister en anders dan het MCU dat we kennen

Volgende Marvel-serie 'Secret Invasion' wordt duister en anders dan het MCU dat we kennen

Martin Freeman verklapt alvast het donkere sfeertje van aankomende serie 'Secret Invasion'.

Fleur van Laar
Tijdens zijn promotierondes voor Black Panther: Wakanda Forever heeft acteur Martin Freeman zijn volgende MCU optreden als CIA-agent Everett Ross in de komende Disney+ serie Secret Invasion geteased.

In gesprek met Digital Spy beschrijft Freeman de toon van de show als iets "behoorlijk duisters" en zegt: "Het was een beetje duister, eigenlijk. Een beetje duister. Nogal labyrintisch in termen van storytelling, en de hoeveelheid personages die elkaar kruisen."

Wat staat ons te wachten?
De serie is gebaseerd op de crossover comic-serie waarin een factie van gedaanteverwisselende Skrulls de aarde al jaren infiltreert.

Over hoe de serie verschilt van zijn meer traditionele werk in "Wakanda Forever", zegt hij dat het heel anders is dan andere dingen die hij heeft gezien en gelezen.

Hij geeft toe nog niet alles te hebben gelezen, maar van wat hij wel al weet zegt hij zeker een andere sfeer te krijgen. Ook vooral doordat het een tv-serie is zegt hij dat het verhaal de mogelijkheid heeft om zich dieper en langer te ontwikkelen. Dat is het mooie van tv.

Freeman is nu te zien in Black Panther: Wakanda Forever terwijl Secret Invasion begin volgend jaar op Disney+ te streamen zal zijn.Aanbevolen artikelen