search
'The Night Agent' seizoen 2 moet deze vragen beantwoorden
Series / Nieuws

'The Night Agent' seizoen 2 moet deze vragen beantwoorden

Dit zijn de vragen die seizoen 2 van de hitserie zou moeten beantwoorden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Night Manager biedt een spannend en ook afgerond verhaal. Desondanks zijn er een aantal vragen waarop kijkers graag een antwoord zouden krijgen.

Eerder liet showrunner Shawn Ryan al weten dat hij per seizoen een nieuw verhaal wil vertellen. Dit sluit echter niet uit dat je bepaalde vragen uit een eerder seizoen beantwoordt. Hieronder zijn wat elementen uit het eerste seizoen waar kijkers meer over zouden willen weten.

Diane Farr


Het stafhoofd van het Witte Huis Farr (Hong Chau) heeft voor de nodige spannende momenten gezorgd. Je wist per slot van rekening nooit wat je van haar kon verwachten. Uiteindelijk valt Farr door de mand bij Camp David, en de vraag is wat er met haar gebeurd is. Keert deze slechterik terug of zit zij definitief achter de tralies?

Chelsea Arrington


Arrington (Fola Evans-Akingbola) begon laag op de ladder aangezien zij Maddie (Sarah Desjardins), de dochter van de vice-president, moest beschermen. Aan het einde van het seizoen maakt zij promotie en beschermt zij de president van de Verenigde Staten. De vraag is of we Arrington terugzien of niet. Dit hangt mede samen met een eventuele terugkeer van Maddie, met wie Arrington een band heeft ontwikkeld.

Peter als Night Agent


Tot slot blijven nog twee vragen over. De eerste vraag is of Peter (Gabriel Basso) en Rose (Luciane Buchanan) met elkaar verdergaan. Aan het einde van het seizoen nemen de twee afscheid aangezien Peter nu officieel Night Agent is geworden en direct een opdracht heeft gekregen. De tweede vraag is natuurlijk wat Peter's missie inhoudt. Deze laatste vraag zal ongetwijfeld uitgebreid beantwoord worden in een spannend tweede seizoen van deze spionageserie.

Je kunt The Night Agent streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen