Grote Prime Video-serie 'Citadel' is het antwoord op James Bond

Marvel-regisseurs Joe en Anthony Russo zijn bezig met een serie geïnspireerd op James Bond.

Adrienne Koolen, 03-04-2023 12:19

Over een paar weken komt de langverwachte Citadel uit. De serie wordt tot leven gebracht door de geweldige Avengers: Endgame-regisseurs Joe en Anthony Russo.
De serie gaat over Citadel, een onafhankelijk wereldwijd spionagebureau dat gevallen is doordat het vernietigd is door de agenten van Manticore. De elite-agenten Mason Kane (Richard Madden) en Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas) konden nog net ontsnappen, maar hun herinneringen zijn gewist.

Dit is een verhaallijn die zo uit een James Bond film zou kunnen komen. En dat is geen toeval, want de gebroeders Russo gaven aan dat de serie speelt met de bekende stijlfiguren van James Bond.

Enorme fans van James Bond

Zoals velen zijn de broers grote fans van James Bond, omdat ze met de spion opgegroeid zijn. Toch zullen ze zeker niet klakkeloos een James Bond-verhaal in een nieuw jasje steken.

Dit is wat ze erover zeiden: "Het is niet onze taak als verhalenvertellers om jullie een andere versie van Bond te brengen. Het is onze taak als verhalenvertellers om jullie een nieuwe ervaring te brengen waar je enthousiast en verrast door bent. Dus hopelijk hebben we dat doel bereikt. We zullen zien."

Bekijk hieronder de trailer en stream Citadel over enkele weken op Prime Video.

Lees meer over: Priyanka Chopra Jonas, Prime Video, Citadel, James Bond, Marvel, Avengers, Endgame, Russo, Richard Madden

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie