search
'Doctor Who' cast 'RuPaul's Drage Race'-winnaar voor belangrijke rol
Series / Nieuws

'Doctor Who' cast 'RuPaul's Drage Race'-winnaar voor belangrijke rol

Het is voor de award winnende actrice niet de eerste keer dat ze een grote rol aanneemt.

Terwijl een van de langstlopende series aller tijden Doctor Who toewerkt naar het 60-jarig jubileum, deelt showrunner Russell T. Davies alvast wat details. Hij vertelt dat er voor een belangrijke rol een bijzondere actrice wordt toegevoegd aan de cast.

Niemand minder dan RuPaul's Drag Race-winnares Jinkx Monsoon zal een rol gaan spelen in het 'Whoniverse'. In het vijfde seizoen van het bekende drag queen programma wist Monsoon te winnen. Inmiddels heeft ze ook al ervaring op Broadway opgedaan als Matron "Mama" Morton in de award winnende musical Chicago.

Maker en speler kunnen niet wachten


Showrunner Davies vertelt over het nieuws: "In een universum van kometen en supernova's, komt hier de grootste ster van allemaal." Monsoon vervolgt: "Ik ben vereerd, enthousiast en verheugd om aan te sluiten bij Doctor Who! Ik hoop dat er genoeg ruimte is in de TARDIS voor al mijn bagage."

In november van dit jaar komt Doctor Who terug met drie 60-jarig jubileum specials met David Tennant als de 14e Doctor en Catherine Tate als metgezel Donna Noble. Hierop volgt het 14e seizoen met Ncuti Gatwa als 15e doctor en Millie Gibson als de helpende hand Ruby Sunday. Het zullen de eerste afleveringen worden die aangeboden worden door Disney.

Kijk tot die tijd Doctor Who op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen