search
Jim Parsons van 'The Big Bang Theory' vangt bizar veel cash voor het inspreken van prequel
Series / Nieuws

Jim Parsons van 'The Big Bang Theory' vangt bizar veel cash voor het inspreken van prequel

Jim Parsons heeft nog altijd flinke inkomsten uit 'The Big Bang Theory'-franchise

Jim Parsons was in zijn rol als Sheldon Cooper natuurlijk het belangrijkste personage in The Big Bang Theory. Parsons werd goed betaald voor zijn rol. Hij verdiende meer dan 1 miljoen dollar per aflevering en kreeg een contract van vijftig miljoen dollar aangeboden om toch nog een dertiende seizoen te draaien. Hij besloot echter te stoppen, waarna het doek voor de serie viel.

The Young Sheldon


Parsons heeft vervolgens wel medewerking verleend aan een spin-off van The Big Bang Theory genaamd: The Young Sheldon. Hij is niet alleen uitvoerend producent van deze serie maar fungeert ook als een soort van 'voice-over' van The Young Sheldon.

Tonnetje


Naar verluidt verdient Parsons ongeveer $ 100,000 per seizoen voor zijn rol als verteller voor The Young Sheldon. Een stuk minder dus dan voor zijn acteerwerk, maar het bandje als verteller inspreken is waarschijnlijk ook in een ochtendje gepiept.

Percentage


Parsons verdient vooral flink aan The Young Sheldon, dat inmiddels alweer 6 seizoenen loopt, door zijn werk als producent. Hij krijgt een percentage van de winst van de serie en dat levert hem zoveel op dat heel Hollywood jaloers op hem is.

Met Jim Parsons hoeven we in ieder geval geen medelijden te hebben,

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen