search
Chris Hemsworth in trailer 'Extraction 2': binnenkort op Netflix
Films / Trailer

Chris Hemsworth in trailer 'Extraction 2': binnenkort op Netflix

Nadat laatst bekend werd dat de film een R-rating heeft gekregen, hebben we nu een teaser trailer gekregen met snoeiharde beelden.

Chris Hemsworth is terug als Tyler Rake in het tweede deel van Extraction welke je vanaf 16 juni kan gaan streamen bij Netflix.

Georgische gangsters


Nadat hij maar net zijn zware verwondingen van zijn missie in Dhaka, Bangladesh heeft overleefd, is Tyler Rake terug, en zijn team is klaar voor hun volgende missie.

Tyler moet een familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een Georgische gangster en infiltreert in een van 's werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden. Maar wanneer de situatie enorm gevaarlijk wordt, en de gangster sterft in het heetst van de strijd, spoort zijn even meedogenloze broer Rake en zijn team op in Sydney, om ultieme wraak te nemen.

Cast


Naast Hemsworth zien we in deze film onder andere Golshifteh Farahani (Niwemang) en Adam Bessa (Mosul) terug. Daniel Bernhardt (Atomic Blonde), Sinead Phelps (Carinval Row) en Tinatin Dalakishvili (Abigail) zijn onder meer ook toegevoegd aan de cast van deze film.

De regie van Extraction 2 was in handen van Sam Hargrave en Joe en Anthony Russo zijn verantwoordelijk geweest voor het scenario.

Teaser trailer


Vanaf vrijdag 16 juni kan je de film streamen bij Netflix. Als je het eerste deel nog niet gezien hebt, dan kun je deze uiteraard nog bekijken bij de dienst.

Hieronder de explosieve beelden van Extraction 2.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen