'Stranger Things' wil Jonathan Byers vermoorden in seizoen 5

Het ziet er niet naar uit dat onze favoriete familie een mooie happy-ending krijgt.

Adrienne Koolen, 06-04-2023 11:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

In seizoen 4 van Stranger Things is er stiekem een Byers-familiedood opgezet en niemand heeft het gemerkt. En het gaat ook niet om het personage dat je zou verwachten.
Geen paniek! Dit gaat (hoogstwaarschijnlijk) niet over Will. De familie Byers heeft de afgelopen seizoenen heel veel meegemaakt en ook Jonathan is in de actie verzeild geraakt.

Hoewel veel fans hem echt geweldig vinden, hebben de Duffer broers hem veel minder aandacht gegeven in seizoen 4 dan bijvoorbeeld Nancy of Steve. Eigenlijk is Jonathan volledig buitenspel gezet afgelopen seizoen.

Een gevaarlijke positie

Jonathan bevindt zich in een gevaarlijke positie, aangezien zijn langeafstandsrelatie met Nancy voor een breuk zorgde. Hierdoor was er een grote focus op de romantiek tussen Nancy en Steve.

Er is dan ook een grote kans dat Jonathan zich op heldhaftige wijze op gaat offeren voor degenen van wie hij het meeste houdt, waarschijnlijk Will of Nancy.

Bekijk hieronder een scène met Will en Jonathan en stream Stranger Things op Netflix.

Lees meer over: Stranger Things, Sadie Sink, Millie Bobby Brown, Duffer, Duffer brothers, Max, Will, Winona Ryder, Noah Schnapp, Joyce, Charlie Heaton, Jonathan

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix