search
 Deze verwijderde scène in 'Stranger Things' was te problematisch voor Steve
Series / Nieuws

Deze verwijderde scène in 'Stranger Things' was te problematisch voor Steve

Steve zou zeker niet een fan-favoriet zijn geweest als deze scène niet verwijderd was.

Steve was niet vanaf seizoen 1 al de Steve die we allemaal kennen en van wie we allemaal houden. Hij zou eigenlijk maar één seizoen in Stranger Things zitten en als deze scène niet verwijderd was, was dat zeker beter geweest.

Steve Harrington is misschien wel één van de meest opvallende personages. Natuurlijk stelen de jonge vrienden de show, maar toch heeft Steve iets extra’s.

Hij begon natuurlijk als een verwende tiener en het idee was dan ook om hem te vermoorden in seizoen 1. Nu is Steve één van de hoogtepunten van de serie, maar als deze controversiële scène erin was gebleven zou dat zeker niet het geval zijn geweest.

Trouble in Paradise


Joe Keery onthulde dat Steve eerst een moreel slecht personage zou worden. Dit is wat hij zei: "[Steve] had dit feest - ik denk dat het op een strand was, omdat het oorspronkelijk plaatsvond in Montauk, Long Island. En hij was een totale, totale lul. Hij drong zich aan Nancy op. Veel harder.”

De Duffer broers veranderden deze scène op aanzoek van Keery en dat was zeker de juiste beslissing. Als Steve werkelijk Nancy seksueel had misbruikt zou zijn personage absoluut onherstelbaar zijn geworden. We zouden dan nooit de Steve hebben gehad die we nu hebben.

Bekijk hieronder de beste momenten van Steve en stream Stranger Things op Netflix.





Aanbevolen artikelen