search

Ons nieuws van vrijdag 7 april 2023

Meest dodelijke Supe ook te zien in 'The Boys' spin-off 'Gen V'
Series / Nieuws

Meest dodelijke Supe ook te zien in 'The Boys' spin-off 'Gen V'

Jensen Ackles heeft bevestigd dat hij zijn rol van Soldier Boy opnieuw zal spelen in de The Boys spin-off Gen V.

In de finale van seizoen 3 van The Boys zien we dat Soldier Boy, gespeeld door Jensen Ackles, weer terug bij af is. Hij wordt gevangen genomen en het is nog maar de vraag of we hem terug gaan zien in het vierde seizoen van de serie.

Maar één ding is nu zeker: Ackles keert terug als Soldier Boy! Als het niet in The Boys is, dan wel in de spin-off, Gen V. Dat heeft hij onlangs bevestigd in een interview.

Soldier Boy in Gen V


We vragen ons sinds het einde van The Boys seizoen 3 af of Soldier Boy nog terugkeert in de serie, aangezien er ongetwijfeld nog veel meer kanten van zijn verhaal zijn om over te schrijven.

Ackles, die ooit schitterde in Supernatural, praatte over zijn rol in Gen V:

"Soldier Boy verschijnt kort in de nieuwe spin-off van The Boys. Sterker nog, er zijn meerdere cameos van de hoofdserie die in de spin-off zullen verschijnen. Mijn gedeelte was enorm geïmproviseerd."

Ackles geeft aan dat hij en The Boys-showrunner Eric Kripke vaak tussen de scènes door nog met nieuwe versies van het verhaal kwamen en ter plekke de scènes aanpasten.

Gen V is een The Boys spin-off die plaatsvindt op de enige school exclusief voor Supes in het The Boys-universum. De serie gaat later dit jaar in première op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Showrunner Russell T. Davies kan niet wachten op seizoen vijftien van 'Doctor Who'
Series / Nieuws

Showrunner Russell T. Davies kan niet wachten op seizoen vijftien van 'Doctor Who'

Als het geheim eruit is zullen we allemaal staan te dansen

Hoe dichter we bij de zestigste verjaardag van Doctor Who komen, hoe meer showrunner Russell T. Davies de fans plaagt met hints en nieuwtjes.



Davies


Russell T. Davies is geen nieuwkomer als het gaat om Doctor Who. In 2005 zorgde Davies ervoor dat de serie, die sinds de jaren tachtig stil lag, nieuw leven ingeblazen kreeg.

Nu, voor de zestigste verjaardag van de serie, en het daaropvolgende veertiende seizoen, is Davies terug - en dat zullen de fans weten.

Geheimen


In een interview met Radio Times kan de Doctor Who showrunner niet verhullen hoe graag hij de fans zou vertellen wat hun te wachten staat.

"Soms heb je een geheim dat je zo dicht bij je houdt dat het brandt. En je laat het branden, want geheimen zijn geweldig," zegt Davies.

"Ik heb dat nu, want mijn geheim is het zien van Ncuti Gatwa en Millie Gibson (Gatwa's reisgenoot) op de ruwe opnames en oh, mijn god, dit is zo goed!"

Ook zegt Davies dat "...als het geheim eruit is zullen we allemaal staan te dansen."

"We zullen een compleet nieuwe Doctor zien, maar wel een die toch uiterst trouw is aan de zestig jaren die vooraf zijn gegaan," belooft de showrunner.



Ncuti Gatwa


Vijftiende Doctor Ncuti Gatwa heeft grote schoenen te vullen. Maar dat gaat hem lukken, volgens hoofd content van de BBC Charlotte Moore.

"Ncuti heeft een waanzinnige dynamiek, hij is een onbevreesde wiens talent en energie grenzeloos zijn."



Doctor Who keert in het najaar terug met drie specials voor de zestigste verjaardag van de show.

Hierin zullen David Tennant's nieuwe veertiende Doctor en Catherine Tate's Donna Noble centraal staan.



Doctor Who is te vinden op de BBC iPlayer en vanaf volgend jaar ook op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is wat het personage van Elijah Wood te wachten staat in 'Yellowjackets'
Series / Nieuws

Dit is wat het personage van Elijah Wood te wachten staat in 'Yellowjackets'

Walter krijgt als het vriendje van Misty een prominentere rol in seizoen 2 van 'Yellowjackets'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van Yellowjackets heeft Misty eindelijk een vriend gegeven die haar wilde capriolen kan bijhouden. Haar vriend Walter wordt gespeeld door Elijah Wood, die dit seizoen een grotere rol zal spelen in de serie.

Nu de rest van de overlevenden verstrikt zijn geraakt in hun eigen problemen, heeft Misty nog meer tijd doorgebracht op het Bureau of Citizen Detectives. In deze online community ontmoet ze een man genaamd Walter, gespeeld door Wood, en de twee vormen langzaamaan een band. In de eerste twee afleveringen was Walter niet erg betrokken, maar dat zal veranderen naarmate het seizoen vordert.

Leuke verhaallijn


Walter is op een bepaald niveau duidelijk geïnteresseerd in Misty, schrijft haar een brief en hoopt af te spreken om te werken aan de zaak van Natalies verdwijning. Volgens Yellowjackets-ster Christina Ricci zal hun relatie de komende afleveringen blijven evolueren.

"Het is echt een leuke verhaallijn", vertelde Ricci in een recent interview aan EW.

"Misty is zo wanhopig op zoek naar een connectie en een beste vriend, en ze praat veel over het willen hebben van een vriendje en al dat soort dingen. Dus het is interessant om haar reactie te zien op iemand die in haar geïnteresseerd is, waarschijnlijk voor de eerste keer. Ik kan me niet voorstellen dat dit haar eerder is overkomen".

Ontsporen


Jonathan Lisco, de co-creator en co-showrunner, onthulde dat hun relatie ook in een oogwenk uit te hand kan lopen:

"Ze proberen eigenlijk elkaar te slim af te zijn, en toch duim je voor ze. Je wilt echt dat ze elkaar vinden en samen zijn, want waar ter wereld zullen ze elk een tegenhanger vinden die hen begrijpt? Maar zoals fans weten, kan dat ontsporen".

Yellowjackets seizoen 2 is nog niet te zien in Nederland. Seizoen 1 is te zien bij Ziggo.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maker Sam Levinson heeft grootste plannen voor 'Euphoria' seizoen 3
Series / Nieuws

Maker Sam Levinson heeft grootste plannen voor 'Euphoria' seizoen 3

Sam Levinson wil zichzelf uitdagen voor het derde seizoen en daarvoor moeten de personages een stukje ouder zijn.

De kostuumontwerpen van Euphoria heeft hele belangrijke informatie over seizoen 3 gegeven. Niet alleen zag niemand dit aankomen, ook de informatie zelf is heel anders dan iedereen had verwacht.

Het einde van seizoen 2 liet ruimte voor een tijdsprong. Er zijn dan ook heel veel gerechten theorieën geweest over hoeveel maanden of jaren dat nou precies zou zijn.

Een tijdsprong zou aan de ene kant heel veel mogelijkheden bieden, maar aan de andere kant zou het ook voor veel vragen zorgen. Wat gaat er bijvoorbeeld met Fez en Ash gebeuren?

Een hele grote tijdsprong


In een interview met Vogue vertelde kostuumontwerper Heidi Bivens dat er een tijdsprong van 5 jaar zal komen. Wel moet ze het script nog lezen, dus helemaal zeker is ze niet. Wel hoorde ze dat er druk wordt gesproken over een grote tijdsprong, zodat de personages niet meer op de middelbare school zitten.

Lees hieronder haar volledige quote:
"Ik zal er alles aan doen om het derde seizoen succesvol te maken. Ik ben erg opgewonden om de scripts te lezen. Er wordt gezegd dat het ongeveer vijf jaar in de toekomst zal zijn en dat ze niet meer op de middelbare school zitten. Dorothy is niet meer in Kansas. Ik bedoel, het zou een totale reis kunnen zijn. Wie kan het zeggen? Maar als we Sams brein kennen, wordt het spannend en zal hij ons allemaal uitdagen, omdat hij zichzelf niet wil herhalen. Het zal iets nieuws zijn voor het publiek om te ontdekken."

Bekijk hieronder een interview met Hunter Schafer en stream Euphoria op hier.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit weten we over een mogelijk tweede seizoen van de nieuwe hitserie 'Beef' op Netflix
Series / Nieuws

Dit weten we over een mogelijk tweede seizoen van de nieuwe hitserie 'Beef' op Netflix

Alleen de kijkcijfers staan een tweede seizoen van 'Beef' in de weg

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het spannende en tegelijkertijd hilarische Beef op Netflix is meteen een hit. Hoe zal deze komedie / drama verder kunnen gaan na de cliffhanger van seizoen 1?



BEEF!


Beef gaat over twee totaal verschillende mensen die hun levens op het spel zetten door zich op wraak te fixeren na een ongelukkige ontmoeting op een parkeerplaats.

Steven Yeun speelt Danny Cho en Ali Wong is Amy Lau. Steven Yeun kent iedereen natuurlijk uit The Walking Dead. Ali Wong is een grote naam in de Amerikaanse comedy wereld.



Seizoen twee?


Is er al sprake van een tweede seizoen? Hoewel de serie een hit blijkt, heeft Netflix nog niets losgelaten over een nieuw seizoen. Alles zal moeten blijken uit de kijkcijfers.

Mocht Netflix akkoord gaan kunnen we op zijn vroegst in het voorjaar van 2024 een nieuw seizoen verwachten.



Cast


Natuurlijk is het voor het tweede seizoen belangrijk dat Steven Yeun en Ali Wong terugkeren, maar ook de bijrollen van David Choe (neef Isaac), Young Mazino (Paul) Joseph Lee (George Nakai) en Patti Yasutake (oma Fumi) zouden weer mogen schitteren in een nieuw seizoen.



Wij houden je natuurlijk op de hoogte van nieuws rondom Beef op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Indrukwekkende beelden uit 'STILL: A Michael J. Fox Movie'
Films / Trailer

Indrukwekkende beelden uit 'STILL: A Michael J. Fox Movie'

Het zag er lang niet naar uit dat de jonge acteur de top zou halen.

Apple TV+ komt met een indrukwekkende documentaire film over het turbulente leven van Michael J. Fox. De Back to the Future-acteur ontving onlangs een Ere-Oscar voor zijn strijd tegen Parkinson en vierde twee jaar geleden zijn zestigste verjaardag. Een mooi moment om terug te blikken.

Het zag er lang niet naar uit dat de jonge acteur de top zou halen. Maar vlak voor zijn geplande terugkomst naar Canada brak hij door in Hollywood en speelde hij de meest iconische rollen in de jaren tachtig en negentig. Zo kennen we hem van zijn personages in Family Ties en de drie delen van Back to the Future.

'Wait a minute, doc'


Op 29-jarige leeftijd werd hij wakker en maakte zijn pink vanzelf bewegingen. Hij kon dit niet zelf stoppen. Even later zou bij de succesvolle acteur de ongeneesbare ziekte Parkinson worden gediagnosticeerd. Dit had invloed op hemzelf, zijn carrière en zijn middelengebruik.

Als Smarties


Door het innemen van medicatie kon hij makkelijker bewegen en beefde hij minder. De dopamine-medicatie slikte Fox naar eigen zeggen als Smarties. Hierdoor kon hij voor de camera blijven staan en kon hij, al was het maar tijdelijk, net doen alsof er niks aan de hand was.



Niet opgeven


Michael J. Fox is en blijft strijdbaar. Ook al oogt hij kwetsbaar, opgeven staat niet in het woordenboek van de kleine, Canadese acteur.

'Bevredigend portret van een legende'


Dit resulteert volgens The Hollywood Reporter onder meer in 'een zeer bevredigend portret van een legende'. STILL: A Michael J. Fox Movie is te zien via Apple TV+ vanaf 12 mei.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aflevering 6 van 'The Mandalorian' onthult gave verrassingen!
Series / Nieuws

Aflevering 6 van 'The Mandalorian' onthult gave verrassingen!

We zien een aantal onverwachte beroemdheden in de nieuwe aflevering van 'The Mandalorian'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Mandalorian is deze week flink bezig geweest om beroemdheden in de scènes te verstoppen. Fans blijven namelijk maar nieuwe cameo's tegenkomen in aflevering 6.

De cameo's van beroemdheden in deze aflevering bestaan uit Lizzo, Jack Black en Christopher Lloyd. Niemand had verwacht om een Grammy Award-winnares en de stem van Bowser samen in Star Wars te zien, maar The Mandalorian zit vol verrassingen.

Op de planeet Plazir-15 zien we Lizzo en Jack Black als Duchess en Captain Bombardier. Zij zijn verantwoordelijk voor de onafhankelijke planeet. En Back to the Future-acteur Lloyd is de waarnemend commissaris. Mensen zijn verrast, dus: missie geslaagd!

Positieve reacties


Bo-Katan-actrice Katee Sackhoff is tot blij met de reacties op de serie:

"Ik denk dat het grootste dat me dit hele seizoen heeft geschokt, eigenlijk gewoon de reacties van de fans is. Weet je, ik denk niet dat ik ooit een personage heb gespeeld dat universeel geliefd is of op zijn minst wordt getolereerd".

Ik heb nog geen echte haat voor haar gezien. Weet je, als iemand het seizoen niet heeft gezien en ze hebben het over, weet je, Clone Wars of Rebels, dan zal er natuurlijk een beetje haat zijn. Maar, ik weet het niet... het feit dat ze zoveel is omarmd, is best verbazingwekkend. Ik vind het geweldig. Dromen komen uit".

The Mandalorian is te zien op Disney+. Hieronder zie je de cameo's.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ahsoka uit 'The Mandalorian' krijgt eigen spin-off! Check nú de trailer
Series / Trailer

Ahsoka uit 'The Mandalorian' krijgt eigen spin-off! Check nú de trailer

Het populaire personage Ahsoka uit 'The Mandalorian' heeft haar eigen spin-off gekregen en de eerste teaser trailer is nu te zien.

Het populaire Star Wars-personage Ahsoka krijgt haar eigen spin-off serie op Disney+ en de hoofdrolspeler heeft bekendgemaakt wanneer we de serie kunnen verwachten. Daarnaast heeft Disney+ nu de eerste beelden vrijgegeven.

Ahsoka was voor het eerst te zien als animatie in Star Wars: The Clone Wars en daarna werd ze tot leven gebracht in The Mandalorian door Rosario Dawson. Later werd bekend dat ze een eigen spin-off serie zou krijgen.

Releasedatum


Afgelopen vrijdag heeft Dawson laten weten op de Star Wars Celebration in London dat we Ahsoka "binnenkort" kunnen verwachten. Dit nieuws wordt nu bevestigd door Disney+, want de streamingdienst heeft officieel bekendgemaakt dat de serie in augustus van dit jaar zal verschijnen.

Teaser Trailer


Daarnaast heeft Dinsey+ vandaag de teaser trailer voor Ahsoka vrijgegeven. Als we de trailer moeten geloven dan zal de serie onwijs spannend worden. Bekijk de trailer hieronder:



Castleden


Er is verder nog niet veel informatie bekend over de spin-off, maar we weten dus wel zeker dat Rosario Dawson terug gaat keren voor haar rol als Ahsoka Tano. Daarnaast weten we ook dat Mary Elizabeth Winstead en Natasha Liu Bordizzo mee gaan spelen in de serie.

Stream Ahsoka vanaf augustus op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
 Wie is die grote verrassing in 'The Mandalorian' eigenlijk?
Series / Nieuws

Wie is die grote verrassing in 'The Mandalorian' eigenlijk?

De grote verrassing is niet alleen een mega goede acteur, maar ook de leadzanger van de rockband Tenacious D.

In de nieuwe The Mandalorian zijn heel wat cameos van verschillende Hollywood-acteurs verstopt. Elke cameo is dan ook weer iemand nieuws, maar wie is nou eigenlijk die grote verrassing?

In de nieuwste aflevering reizen Djin Djarin, Grogu en Bo-Katan Kryze naar Plazir-15. Deze wereld wordt geregeerd door twee vorsten die door het volk gekozen zijn: kapitein Bombardier en de hertogin. Het New Republic Amnesty Program gaf Bombardier de kans om zijn leven te gooien.

Bombardier was namelijk eerst een officier, maar later heeft hij meegeholpen met de wederopbouw van Plazit-15. Helaas kon hij geen officieel leger op de planeet hebben, maar hij huurde de voormalige vloot van Bo-Katan in.

De grote verassing


Kapitein Bombardier is dus de grote verrassing waar iedereen het over heeft. En hij wordt gespeeld door niemand minder dan Jack Black. Black is voornamelijk bekend van de Jumanji-films en Nacho Libre, maar is ook de leadzanger van Tenacious D.

Bekijk hieronder een video van Tenacious D en stream The Mandalorian op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Emergency NYC'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Emergency NYC'

Een ode aan onze hulpdiensten, met aandacht voor alles wat daarbij komt kijken.

Regie: Adi Barash, Ruthie Shatz | Afleveringen: 8 | Speelduur: 40-45 minuten | Jaar: 2023

Verkeersongevallen, vechtpartijen en andere noodsituaties: een mensenleven kan zomaar opeens aan een zijden draadje hangen. Elke dag weer staan de hulpdiensten paraat om mensen in nood te helpen. Waar zouden we zijn zonder hen? Emergency NYC volgt diverse spoedeisende hulpdiensten in New York en geeft zo een beeld van wat zij allemaal meemaken en hoe zij handelen in noodsituaties.

Allerhande noodsituaties komen voorbij. De ene is spannend, de ander ontroerend en emotioneel. Soms met een positieve afloop, maar af en toe moet er ook slecht nieuws worden gebracht. Door de verscheidenheid aan situaties en de verschillende soorten hulpdiensten wordt een realistisch beeld geschetst van wat de nooddiensten allemaal voor hun kiezen krijgen. Zo worden medewerkers van de ambulancedienst, het ziekenhuis en een kinderziekenhuis gevolgd.

De nadruk ligt op de periode na de coronapandemie, waarin achterstanden moeten worden weggewerkt van zorg die is blijven liggen. Mensen konden door de lockdowns lastiger een bezoek aan de dokter brengen durfden niet zo goed, waardoor klachten te lang onbehandeld bleven. Bovendien ervaren de hulpdiensten meer geweldsincidenten op straat nadat alle maatregelen kwamen te vervallen en burgers hun vrijheid terugkregen.

Emergency NYC laat tevens zien dat deze medewerkers ook maar mensen zijn, die hun eigen leven moeten combineren met hun werk. Zo wordt een zwangere ambulancemedewerkster gevolgd wier man zelf met gezondheidsproblemen kampt. Ondanks haar persoonlijke situatie staat zij dag en nacht paraat om anderen te helpen. Door de medewerkers op deze manier te volgen wordt duidelijk dat zij ook weleens moeite hebben met de lastige situaties waarmee zij regelmatig te maken krijgen en dat ook hen niet alles in de koude kleren gaat zitten.

De hulpdiensten worden niet alleen gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Er worden ook enkele interviews afgenomen, om zo artsen en verplegers te laten vertellen over hun werk en persoonlijke ervaringen. Zij vertellen wat ze allemaal meemaken, hoe ze met bepaalde situaties omgaan en welke impact dit alles op hen persoonlijk heeft.

Emergency NYC weet hiermee te laten zien hoe het medisch systeem in elkaar zit, maar ook hoe afhankelijk we allemaal zijn van onze hulpdiensten. Het geheel wordt dan ook gebracht op een respectvolle, bijna erende manier. Dat de hulpdiensten daarmee op een voetstuk worden geplaatst is misschien ook wel nodig in een tijd van personeelstekorten, vergrijzing en toenemend geweld. Emergency NYC richt daarmee niet op de ramptoerist die zich graag mag vermaken met het leed van anderen, maar op eenieder die geïnteresseerd is in het reilen en zeilen van de hele organisatie achter de hulpdiensten.

★★★☆☆

Emergency NYC is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Chucky komt met pakkende 'Barbie'-posters die je moet zien
Series / Nieuws

Chucky komt met pakkende 'Barbie'-posters die je moet zien

Niemand had ooit gedacht dat Barbie zo eng kon zijn.

De afgelopen week zijn er posters en trailers uitgekomen voor de nieuwe Barbie-film van Greta Gerwig. Veel fans, maar ook andere series hebben inspiratie gehaald uit deze roze posters.

Het is niet toevallig dat er nu overal posters die op Barbie geïnspireerd zijn verschijnen. Er is namelijk een generator gemaakt waarin fans zichzelf aan de posters toe konden voegen.

En zo zijn er heel wat posters gemaakt, ook met de gezichten van andere sterren die helemaal niet in Barbie zitten. Ook de serie Chucky is met de generator aan de slag gegaan.

Barbie, maar maak het horror


Op het officiële Twitter account van Chucky zijn nu enge ‘Barbie’-posters gedeeld. De roze kleur van Barbie is vervangen door een oranje. Daarnaast is Margot Robbie's lieve lach vervangen door een intens kijkende Chucky.

Bekijk hieronder de posters en stream Chucky op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kit Harington uit 'Game of Thrones' opnieuw in zee met HBO
Series / Nieuws

Kit Harington uit 'Game of Thrones' opnieuw in zee met HBO

Kit Harington keert terug naar HBO, maar niet voor de serie die je wellicht verwacht...

We zullen het gezicht van Game of Thrones-ster Kit Harington binnenkort weer zien verschijnen op HBO. Alleen niet voor de langverwachte Jon Snow-serie, maar voor het nieuwe seizoen van een geheel andere serie.

Volgens Deadline zal de acteur te zien zijn in het derde seizoen van Industry, de dramaserie die een groep pas afgestudeerden volgt die strijden voor een vaste baan bij Pierpoint & Co, een prestigieuze investeringsbank in Londen. De serie debuteerde in 2020 op HBO, met Marisa Abela, Myha'la Herrold, Harry Lawtey en Ken Leung in de hoofdrol.

Harington is gecast als Henry Muck, de CEO en oprichter van Lumi, "een opwindend groen technologie-energiebedrijf dat op het punt staat naar de beurs te gaan". Het nieuwe seizoen zal acht afleveringen bevatten en de productie in het VK zal naar verwachting deze maand beginnen.

Komt de Jon Snow-spin-off er nog wel?


Hoe langer we moeten wachten, hoe meer het erop lijkt dat de Jon Snow-spin-off er helemaal niet komt. Op de Game of Thrones-fanconventie in december had men een aankondiging verwacht van Harington over de serie, maar deze bleef uit.

Harington zei in 2020 dat hij klaar was met het spelen van personages als Jon Snow:

"Ik heb het gevoel dat mannen emotioneel een probleem hebben, een blokkade, en die blokkade is voortgekomen uit de Tweede Wereldoorlog, doorgegeven van grootvader op vader op zoon," zei Harington.

"We praten niet over hoe we ons voelen, omdat het zwakte toont, omdat het niet mannelijk is. Nadat ik een man heb geportretteerd die zwijgt, die heldhaftig was, heb ik het gevoel dat ik in de toekomst zo'n rol niet meer wil spelen. Het is geen mannelijke rol waar de wereld veel meer van moet zien".

Dat klinkt niet heel hoopvol, maar we kunnen natuurlijk niet in de toekomst kijken. Industry seizoen 3 verschijnt waarschijnlijk in 2024 op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze Marvel-acteur was zo teleurgesteld dat hij naar het DC Universe overstapte
Series / Nieuws

Deze Marvel-acteur was zo teleurgesteld dat hij naar het DC Universe overstapte

"Het echte verhaal van Crossbones is nooit verteld. Ik denk dat er veel meer in had gezeten"

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hij was een formidabele tegenstander voor Captain America in The Winter Soldier, verscheen even in Civil War en had een kleine rol in Avengers: Endgame. Daarna werd Frank Grillo's personage Crossbones op ijs gezet.

Crossbones


Frank Grillo is niet blij met Marvel.

"Ze hebben het verhaal van Crossbones nooit verteld. Hij zou veel langer te zien zijn, hij was er echter maar een minuutje.

Er zou ook een Crossbones serie aankomen, die weer gecanceld was. Later kreeg Grillo te horen dat het gedaan was met Crossbones.



Klaar


"Ze zijn klaar met me. De manier waarop het verhaal verteld is, en hoe groot de verhalen werden, was er niet echt meer plaats voor Crossbones in het MCU."

"Ik denk dat Crossbones meer in zich had. Kijk naar de hoeveelheid fans het personage heeft, ondanks de schaarse verschijningen. Ik denk dat er meer was, dat er meer vlees op het bot had gezeten. Daarom ben ik naar DC overgestapt," vertelt Grillo.



DC


Frank Grillo zal in het nieuwe DCU van James Gunn zijn stem verlenen aan een personage in de nieuwe animatieserie Creature Commandos.

Grillo zal daar gaan samenwerken met onder andere Hellboy-acteur Ron Perlman.

Het is nog niet zeker wanneer DC's Creature Commandos op HBO Max te zien is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kan een 'Red Dead Redemption' film net zo populair worden als 'The Last of Us?' Deze acteur denkt van wel
Series / Nieuws

Kan een 'Red Dead Redemption' film net zo populair worden als 'The Last of Us?' Deze acteur denkt van wel

"Red Dead Redemption heeft net zo'n goed verhaal als The Last of Us, zo niet beter"

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tijdens de perstour voor de nieuwe film Super Mario Bros., heeft de stem van Bowser, acteur Jack Black, grote hoop op een serie die The Last of Us zal evenaren.



Game fan


Jack Black is een fan of games en raakt daar niet over uitgepraat.

De acteur, bekend geworden door de film School of Rock heeft dan ook grote ideeën als het gaat om de verfilmingen van die games.



Red Dead Redemption


Red Dead Redemption is een populair spel. Al eerder hebben grote namen als Henry Cavill als Brad Pitt al eens gezegd dat ze het spel graag op het witte doek zagen.

"Misschien komt er een Red Dead Redemption film? Zo niet, zou die er moeten komen. Het spel heeft net zo'n goed verhaal als The Last of Us, zo niet beter!" aldus Black.



Een blik op de toekomst


Black denkt ook dat de toekomst van televisie in gaming ligt.

"In de toekomst gaan film en televisie steeds meer richting verhalen uit videospellen, want die markt lijkt te enorm te groeien. We gaan meer verhalen uit het gaming wereld zien."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory' stopte ermee op het slechtst mogelijke moment
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory' stopte ermee op het slechtst mogelijke moment

'The Big Bang Theory' en de corona-uitbraak, dat had een hoop leuke scènes op kunnen leveren.

De hitserie The Big Bang Theory eindigde in 2019 en dat was achteraf bezien misschien wel het slechts mogelijke moment om de serie stop te zetten.

The Big Bang Theory liep uiteindelijk 12 seizoenen, begon in 2007 en was vanaf 2020 niet langer te bekijken. Om precies op dit moment te stoppen, dat is achteraf bezien toch wel een erg ongelukkig moment geweest.

Covid


Denk je eens in hoe het zou zijn als de nerds met de Covid-pandemie werden geconfronteerd? Hoe zou Sheldon hier mee om zijn gegaan? Jim Parsons zei hierover in een interview dat het waarschijnlijk wel goed zou komen met Sheldon. Hij zou op alles zijn voorbereid en hij zou 'social distancing' vooral als prettig beschouwen omdat iedereen lekker bij hem uit de buurt zou blijven.

Testen


Fans opperen dat Sheldon waarschijnlijk ook iedereen elke dag een Covid-test zou laten doen voordat ze het appartement binnen zouden mogen. Stel je verder eens voor hoe gek iedereen zou worden als ze met Sheldon samen in quarantaine zouden moeten?

Griep? Wegwezen!


Andere fans geven overigens aan dat Sheldon waarschijnlijk helemaal niemand in zijn buurt zou toelaten, ook niet met een negatieve Covid-Test. In één van de aflevering gooit hij Penny namelijk het appartement uit nadat hij begrepen heeft dat er griep in haar familie heerst.

Achteraf gezien dus best een gemiste kans dat de serie net op dit moment stopte en we de sterren uit [i[The Big Bang Theory[/i] nooit hebben kunnen zien schitteren tijdens de Covid-pandemie.

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veel geweld in eerste trailer 'Mocro Maffia: Tatta' van Videoland
Films / Trailer

Veel geweld in eerste trailer 'Mocro Maffia: Tatta' van Videoland

Vanaf vrijdag 28 april stream je 'Mocro Maffia: Tatta' bij Videoland. De dienst heeft nu een teaser trailer uitgegeven voor de film welke keiharde beelden bevat.

Explosies, vuurgevechten en nog meer geweld in deze teaser trailer die Videoland naar voren heeft gebracht voor Mocro Maffia: Tatta.

Hiervoor


Voor deze film hebben we eerst van 4 seizoenen van Mocro Maffia kunnen genieten. Velen zitten nu met smart te wachten op een volgend hoofdstuk. Gelukkig is er de geruststelling dat er nog een seizoen op komst is. Maar nu eerst deze snoeiharde film.

Vluchten of vechten


Na de heftige aanvaring van Tatta met Paus en de mislukte ontvoering van Paus’ zus Samira, wil hij zo snel en ver mogelijk vluchten met de buit die zijn criminele leven hem tot nu toe heeft opgebracht. Maar nog voordat Tatta er met zijn gezin vandoor kan gaan, gaat bij een aanslag alles in vlammen op.

Met zijn rug tegen de muur rest hem nog maar één optie: een rip op Paus. Tatta weet ook dat hij in zijn eentje geen kans maakt en met zo goed als geen andere opties besluit hij om de hulp van zijn oudere broer Otto in te schakelen. Lukt het Tatta om zich terug te vechten en wraak te nemen op Paus?

Achter de film


Victor D. Ponten heeft eerder een aantal afleveringen van Mocro Maffia geregisseerd en regisseert deze film samen met Joeri Holsheimer. Hij heeft eerder gewerkt aan Het donker thuis en aan diverse muziekvideo's.

Robert de Hoog keert terug als Tatta en Achmed Akkabi zien we weer als Paus. Mads Wittermans vertolkt in deze film de rol van Tatta's broer Otto.

Trailer


Over precies drie weken stream je de film bij Videoland. Bekijk hieronder de kneiterharde trailer voor Mocro Maffia: Tatta.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw seizoen 'Hannibal' moet 'luguber' en 'erotisch intiem' worden
Series / Nieuws

Nieuw seizoen 'Hannibal' moet 'luguber' en 'erotisch intiem' worden

Showrunner Bryan Fuller over het geplande vierde seizoen van de nog steeds populaire serie.

Acht jaar na het einde van Hannibal zijn de fannibals nog steeds uitgesproken wat een vierde seizoen betreft. Hoewel de serie goede recensies kreeg, waren er te weinig kijkers om deze voort te zetten.

Naar aanleiding van het tienjarig jubileum van de serie gaf showrunner Bryan Fuller een interview aan Nerdist. Hierin gaf hij drie woorden voor het vierde seizoen: luguber, verleidelijk en erotisch.

Vermengde identiteit


Fuller vertelt: "Will en Hannibal zijn bij een keerpunt beland. In het derde seizoen ontwikkelde zich een steeds sterkere intimiteit tussen deze twee mannen. Hun identiteiten vermengden zich in een queer liefdesverhaal. In het vierde seizoen zou dit dieper verkend worden, waarbij we kijken hoe dit zich binnen het verhaal ontwikkelt".

Niet iedereen is even blij met de ongebruikelijke romantiek tussen Hannibal (Mads Mikkelsen) en Will (Hugh Dancy). "Soms krijg ik een bericht van fans waarin zij me vertellen dat ze het queer element maar niks vinden. Als je seizoen 3 leuk vond, dan zul je seizoen 4 zeker op waarde schatten. We willen dat pad voortzetten op een manier waarin de fannibals zich kunnen vinden. Ook willen we de personages geen geweld aandoen natuurlijk," besluit Fuller.

De plannen voor een vierde seizoen zijn dus zeker niet op sterven na dood. Hopelijk zullen de fannibals een voortzetting van dit verhaal vol lugubere intimiteit tegemoet kunnen zien.

Hannibal is momenteel niet in Nederland te zien, wel kun je de serie op dvd bekijken.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwste topserie van Netflix paste heel wat zaken aan
Series / Nieuws

Nieuwste topserie van Netflix paste heel wat zaken aan

Maker Shawn Ryan onthult wat hij precies heeft aangepast in de spionagethriller 'The Night Agent'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het succesvolle boek is nu een hitserie op Netflix. Maker Shawn Ryan legde in een interview uit dat hij bepaalde zaken moest aanpassen.

In het gesprek met Deadline vertelt Ryan welke twee grote veranderingen de lezers kunnen verwachten. Dit betreft de plotlijn over de dochter van de vice-president en de huurmoordenaars Dale (Phoenix Raei) en Ellen (Eve Harlow).

Eigen ideeën


Frappant genoeg zag Ryan hier een mogelijkheid om zijn creatieve ei kwijt te kunnen. Eerder had hij een idee over geheime agenten, maar het was te dun om er een op zichzelf staande serie van te maken. Ryan: "Ik raakte gegrepen door het boek, het is namelijk geweldig. Er zat echter te weinig in voor een serie".

"Ik besloot toen om mijn eerdere idee in de tv-bewerking te implementeren. De verhaallijn over de dochter van de vice-president, die beschermd moet worden terwijl ze op de universiteit zit, leek me origineel. Normaal gesproken is het de president zelf die beschermd wordt," aldus Ryan.

Bonnie en Clyde


Verder zal het de lezers opvallen dat er niet één, maar twee huurmoordenaars achter Peter (Gabriel Basso) en Rose (Luciane Buchanan) aan zitten. In het boek betrof dit een Russisch personage, maar Ryan vond dit een beetje afgezaagd.

Verder gaf Ryan aan dat "[je] in een boek de gedachtes van dat ene personage kunt overbrengen, maar in een serie werkt dat niet. De twee personages die we in de serie Dale en Ellen noemen hebben we als een soort Bonnie en Clyde neergezet". Gezien het daverende succes van The Night Agent is de bewerking voor het witte scherm prima gelukt.

Je kunt The Night Agent streamen op Netflix.

Hieronder kun je kennismaken met Dale en Ellen:



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Actrice uit 'Sex/Life' haalt uit naar Netflix en is er klaar mee
Series / Interview

Actrice uit 'Sex/Life' haalt uit naar Netflix en is er klaar mee

Veel fans vonden het tweede seizoen van 'Sex/Life' weer geweldig, maar de hoofdrolspeler is er zelf niet zo blij mee...

Hoofdrolspeler Sarah Shahi uit Sex/Life heeft veel kritiek op de opnames van het tweede seizoen. Ook geeft ze duidelijk aan dat ze niet meer voor Netflix gaat werken.

Shahi vertelt erg openhartig in de podcast Not Skinny But Not Fat over haar ervaringen tijdens de opnames van Sex/Life seizoen 2. Ze laat weten dat ze erg teleurgesteld was omdat ze minder kon werken met Demos, die buiten de opnames ook haar echte man is.

Ze voelde zich minder gesteund dan tijdens het eerste seizoen en laat resoluut weten dat ze "na dit alles nooit meer voor Netflix zal werken". Bekijk haar uitspraak hieronder:

Niet hetzelfde


"Ik wil niet gaan afkraken, maar ik kreeg zeker niet dezelfde steun van de mensen betrokken bij de serie als in het eerste seizoen. Het werd compleet anders voor mij, en ik ben niet bang om dat te zeggen," aldus Shashi.

"Ik had moeite met het materiaal. Ik had gewoon het idee dat hetgeen wat het eerste seizoen zo goed maakte - ik bedoel, ik ga nooit meer voor Netflix werken nu ik dit allemaal heb gezegd, maar ik kan niet liegen," gaat ze verder. "Het was zeker een uitdaging."

Minder tijd samen


Daarna vervolgt ze: "Ik baalde enorm omdat ik niet zoveel met hem kon werken, ik hield echt van ons verhaal samen en ik werk graag samen met hem. Hij was een geweldige scènepartner. Bovendien moest ik uiteindelijk heel veel werken en hij heel weinig. Hij is maar ongeveer 60 seconden te zien in de hele serie. Ik zag hem nooit."

Uitdaging


En: "In seizoen 2 had ik het idee dat er meer geforceerde momenten waren. Ik vind het altijd moeilijk om z'n scènes voor te bereiden… maar ik hoefde deze niet te doen. De jongens moesten dat. Er waren andere dingen waar ik niet achter stond, en het was gewoon uitdagend."

"Maar dat hoort bij wat ik doe! Ik zal niet altijd goed overweg kunnen of het eens zijn met de filmmaker. Ik ga niet altijd leuk vinden wat ik moet zeggen of doen. Maar dat is mijn werk, om het geloofwaardig te maken," sluit ze af.

Bekijk het hele interview hieronder en stream alle afleveringen van Sex/Life nu op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De hoofdrolspelers moeten van de 'IT'-prequelserie 'Derry' een succes maken
Series / Nieuws

De hoofdrolspelers moeten van de 'IT'-prequelserie 'Derry' een succes maken

De productie begint goed op gang te komen met vier nieuwe acteurs die worden toegevoegd aan de cast.

Het angstaanjagende verhaal over Pennywise de clown komt naar het kleine scherm in de nieuwe serie Welcome to Derry van HBO. Met een cast die blijft groeien deelt HBO dat er maar liefst vier nieuwe acteurs zijn aangetrokken.

Jovan Adepo (Babylon, Watchmen), Taylor Paige (Zola, Ma Rainey's Black Bottom), Chris Chalk (Perry Mason, All Dirt Roads Taste of Salt) en James Remar (Oppenheimer, Dexter) zullen hun opwachting maken in de wereld van Stephen King's horrorclown. Vooralsnog wordt de serie getiteld als Welcome to Derry.

Makers van de films zijn makers van de serie


Velen zullen bekend zijn met het verhaal van IT. Het is uiteraard één van King's best verkochte literaire werken maar ook is het al eens meerdere keren verfilmd. In 1990 kwam de miniserie IT die vooral in Nederland veel succes had in de videotheken. Later in 2017 en 2019 volgden de films It en It: Chapter Two geregisseerd door Andy Muschietti.

Laat het nou net laatstgenoemde zijn die ook aan de slag gaat voor de serie. Samen met zijn zus Barbara en Jason Fuchs hebben zij de serie ontwikkeld voor televisie. Het zal dieper induiken op de gebeurtenissen en het verhaal uit de films. Met name de oorsprong van Pennywise komt meer naar voren en zal zich afspelen in de jaren 60.

Wanneer de serie uitkomt is nog niet bekend. Hou SerieTotaal in de gaten voor meer updates over Welcome to Derry.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Agents of SHIELD'-fans teleurgesteld na zien trailer 'Secret Invasion'
Series / Nieuws

'Agents of SHIELD'-fans teleurgesteld na zien trailer 'Secret Invasion'

Eén bepaald gezicht ontbrak in de trailer en Twitter heeft het geweten.

Nu de promotie voor Secret Invasion op gang aan het komen is, zijn daar natuurlijk ook de vragen van de fans. De trailer en de 'ouderwetse Marvel'-sfeer is in goede aarde gevallen, op één ding na tenminste.

Vanaf de tijd dat deze nieuwe serie ontwikkeld werd, wilden velen weten of Daisy Johnson, oftewel Quake (Chloe Bennett) hierin te zien zou zijn. De trailer heeft deze vraag negatief beantwoord.

In de supermarkt


Quake is een belangrijk personage in de stripserie waar Secret Invasion op gebaseerd is. Hierin is zij Fury's (Samuel L. Jackson) belangrijkste adviseur, ook heeft zij samen met hem de Secret Warriors opgericht.

Bennett werd destijds vaak aangesproken met de vraag of zij in de serie zou zitten. In een Insta-post gaf de actrice uiteindelijk aan: "Ik maak geen onderdeel uit van 'Secret Invasion'. De enige reden dat ik dit hier zeg is doordat ik er dagelijks honderden berichten over krijg en zelfs op straat word aangesproken. Vandaag gebeurde het zelfs in de supermarkt. Ik waardeer de aandacht want ik weet dat deze uit enthousiasme voortkomt".

Hieronder lees je een aantal reacties met betrekking tot Quake's afwezigheid in de trailer:







Secret Invasion kun je streamen vanaf 21 juni op Disney+.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen