search
Netflix cancelt grote serie vlak na première tweede seizoen
Series / Nieuws

Netflix cancelt grote serie vlak na première tweede seizoen

Netflix heeft besloten de stekker na twee seizoenen uit 'Sex/Life' te trekken.

Na twee seizoen is de serie Sex/Life gecancelled door Netflix. Dit nieuws zat er al een beetje aan te komen aangezien actrice Sarah Shahi onlangs bekend maakte de hoofdrol in een nieuwe serie Judge te gaan spelen.

Tweede seizoen minder bekeken


De serie werd in het tweede seizoen een stuk minder bekeken dan in het eerste seizoen. De totale kijkcijfertijd is maar liefst 45% lager. Het eerste seizoen werd de eerste vier 4 weken gelijk 232 miljoen uur bekeken, het tweede seizoen moet het in eenzelfde periode met 126 miljoen uur doen.

Hoofdrolspeelster kritisch


Hoofdrolspeelster Shahi had eerder in een podcast al kritiek geuit over de opnames van het tweede seizoen. "Ik had absoluut niet de steun die ik in het eerste seizoen kreeg van de mensen die bij de serie betrokken waren. Het was allemaal anders en ik ben niet bang om dat te zeggen. Ik worstelde met de scènes, het haalde het allemaal niet meer bij het eerste seizoen."

Showrunner Stacy Rukeyser heeft aangegeven dat ze nog helemaal niet wilde stoppen en heeft aangegeven nog wel '117' seizoenen aan materiaal te hebben, ook zonder Shahi.

De serie gaat er helaas toch echt mee stoppen,

Er nog lang niet klaar mee? Kijk de serie hier op Netflix.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen