search
Actrice uit 'Sex/Life' haalt uit naar Netflix en is er klaar mee
Series / Interview

Actrice uit 'Sex/Life' haalt uit naar Netflix en is er klaar mee

Veel fans vonden het tweede seizoen van 'Sex/Life' weer geweldig, maar de hoofdrolspeler is er zelf niet zo blij mee...

Hoofdrolspeler Sarah Shahi uit Sex/Life heeft veel kritiek op de opnames van het tweede seizoen. Ook geeft ze duidelijk aan dat ze niet meer voor Netflix gaat werken.

Shahi vertelt erg openhartig in de podcast Not Skinny But Not Fat over haar ervaringen tijdens de opnames van Sex/Life seizoen 2. Ze laat weten dat ze erg teleurgesteld was omdat ze minder kon werken met Demos, die buiten de opnames ook haar echte man is.

Ze voelde zich minder gesteund dan tijdens het eerste seizoen en laat resoluut weten dat ze "na dit alles nooit meer voor Netflix zal werken". Bekijk haar uitspraak hieronder:

Niet hetzelfde


"Ik wil niet gaan afkraken, maar ik kreeg zeker niet dezelfde steun van de mensen betrokken bij de serie als in het eerste seizoen. Het werd compleet anders voor mij, en ik ben niet bang om dat te zeggen," aldus Shashi.

"Ik had moeite met het materiaal. Ik had gewoon het idee dat hetgeen wat het eerste seizoen zo goed maakte - ik bedoel, ik ga nooit meer voor Netflix werken nu ik dit allemaal heb gezegd, maar ik kan niet liegen," gaat ze verder. "Het was zeker een uitdaging."

Minder tijd samen


Daarna vervolgt ze: "Ik baalde enorm omdat ik niet zoveel met hem kon werken, ik hield echt van ons verhaal samen en ik werk graag samen met hem. Hij was een geweldige scènepartner. Bovendien moest ik uiteindelijk heel veel werken en hij heel weinig. Hij is maar ongeveer 60 seconden te zien in de hele serie. Ik zag hem nooit."

Uitdaging


En: "In seizoen 2 had ik het idee dat er meer geforceerde momenten waren. Ik vind het altijd moeilijk om z'n scènes voor te bereiden… maar ik hoefde deze niet te doen. De jongens moesten dat. Er waren andere dingen waar ik niet achter stond, en het was gewoon uitdagend."

"Maar dat hoort bij wat ik doe! Ik zal niet altijd goed overweg kunnen of het eens zijn met de filmmaker. Ik ga niet altijd leuk vinden wat ik moet zeggen of doen. Maar dat is mijn werk, om het geloofwaardig te maken," sluit ze af.

Bekijk het hele interview hieronder en stream alle afleveringen van Sex/Life nu op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen