search
Hitserie 'The Marvelous Mrs. Maisel' voegt deze sterren toe aan het allerlaatste seizoen
Series / Nieuws

Hitserie 'The Marvelous Mrs. Maisel' voegt deze sterren toe aan het allerlaatste seizoen

Wat deze nieuwe toevoegingen zullen betekenen voor het laatste seizoen is nog niet bekend.

Al vijf seizoenen lang is The Marvelous Mrs. Maisel een prijzenfavoriet. In het laatste seizoen zal de serie nog een keer alle remmen los gooien.



The Marvelous Mrs. Maisel gaat over een Joodse vrouw, Miriam "Midge" Maisel" (Rachel Brosnahan), in het New York van de jaren zestig die ontdekt dat ze enorm grappig is.

Als ze van haar stand-up hobby een carrière wil maken stuit ze op tegenstand van de wereld, maar ook binnen haar familie. Toch zet ze vastberaden door.

Nieuwe castleden


Het vijfde en laatste seizoen zal dit jaar verschijnen, maar niet voordat er drie nieuwe namen aan de cast zijn toegevoegd.



Azaria


Acteur Hank Azaria is vooral bekend van The Simpsons, waar de hij stemmen inspreekt van Moe, Chief Wiggum en de Comic Book Guy. Ook is hij te zien in de nieuwe sciencefiction serie Hello Tomorrow op Apple TV+.

Foster


Sutton Foster is een ster op Broadway, bekend van haar rol in remake van de musical Anything Goes en als prinses Fiona in Shrek the Musical. Ook is ze te zien geweest als Liza Miller in de serie Younger.

Criss


Darren Criss speelde Blaine Anderson in de hitserie Glee en was ook een aantal keer te zien in de serie Supergirl, met Melissa Benoist.



Wat deze nieuwe toevoegingen zullen betekenen voor het laatste seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel is nog niet bekend.



De serie zal vanaf 14 april te zien zijn op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen