search
Nieuwste Netflix-film overtreft alle verwachtingen met een bijna-record

Nieuwste Netflix-film overtreft alle verwachtingen met een bijna-record

Jennifer Aniston en Adam Sandler scoren weer groots als duo in de film 'Murder Mystery 2'.

Patricia Koning
De humoristische film van Netflix beleeft een ongelofelijk groots openingsweekend en pakt bijna een record voor de streamer.

Grote score


In de eerste drie dagen van beschikbaarheid scoorde Murder Mystery 2 het op één na grootste openingsweekend voor een komische film op de streamer met meer dan 42 miljoen views. Dit zijn statieken van de streamer zelf, maar een grote prestatie voor deze vervolgfilm.

De komische film werd 64,42 miljoen uur bekeken en verscheen in de Netflix Top 10 in maar liefst 91 landen.

Eerste deel score ook groots


Herhalingen en eerste weergaven van de eerste film, Murder Mystery, van de franchise verscheen deze week ook weer in de Netflix Top 10. Hierdoor pakte de film de tweede positie in veel landen en werd 24,7 miljoen uur bekeken.

Rotten Tomatoes


Ondanks deze cijfers en berichten scoort de film op de welbekende Rotten Tomatoes website heel erg matig. Met 44% onder de critici en 50% onder het publiek kunnen we de scores daar niet erg succesvol noemen.

"Ik kan niet zeggen dat de eerste film veel voor mij heeft gedaan; hetzelfde geldt voor deze film."

"Fans van Sandler en Aniston zullen genieten van deze film, waarvoor je het origineel niet hoeft te hebben gezien om ervan te kunnen genieten. 'Murder Mystery 2' is lang niet zo slecht als de eerste, maar het is nog steeds niet zo geweldig."

Netflix


Ben jij het eens met de critici of moet je je mening nog vormen omdat je de film nog niet gezien hebt? Stream de film dan nu op Netflix.

04-04-2023: Reacties van 'Murder Mystery 2': kijken of skippen? (2385 views)

Aanbevolen artikelen