search
Met opzet negeert Pedro Pascal de fans over de shockerende finale van 'The Last of Us'

Met opzet negeert Pedro Pascal de fans over de shockerende finale van 'The Last of Us'

Pedro Pascal was nog niet klaar voor het einde van The Last of Us en negeert daarom fans.

Adriennë Koolen
De seizoensfinale van The Last of Us zorgde voor heel wat geshockeerde reacties van fans. Pedro Pascal vermijdt echter expres al deze reacties.

Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) waren op het einde van The Last of Us eindelijk bij het hoofdkwartier van de Fireflies aangekomen. Eenmaal daar kwam Joel erachter dat er een keuze gemaakt moest worden.

Om het vaccin te maken, zou Ellie moeten sterven. Aan de andere kant was Ellie de enige persoon die de wereld zou kunnen redden. Joel koos uiteindelijk om Ellie te redden, waardoor er geen vaccin gemaakt kon worden.

Geshockeerde reacties en actieve onwetendheid


Een groot deel van de fans vonden de keuze van Joel heel erg egoïstisch en dit lieten ze weten op sociale media.

Pascal onthulde dat hij alle reacties van fans over deze keuze vermijdt. Hij heeft namelijk doelbewust afstand genomen van deze discussie, omdat hij er zelf nog niet klaar voor was dat The Last of Us voorbij zou zijn.

Lees hieronder wat hij over de situatie zei:
"Ik denk dat ik er persoonlijk nog niet echt klaar voor was dat het min of meer voorbij zou zijn, dus ik heb op een bepaalde manier afstand gehouden van de finale. Ik denk dat ik actief onwetend ben over hoe iedereen erover denkt."

Bekijk hieronder een interview met Pedro Pascal en stream The Last of Us op HBO Max.

Aanbevolen artikelen