search
Grote verrassing voor de 'Star Wars'-serie 'The Acolyte'
Series / Nieuws

Grote verrassing voor de 'Star Wars'-serie 'The Acolyte'

In 'The Acolyte' zien we dit bekende personage voor het eerst in een serie.

Een verrassende aankondiging voor Star Wars: The Acolyte werd zaterdagochtend gedaan tijdens Star Wars Celebration. Er werd namelijk een extra castlid bekend gemaakt.

Leslye Headland, de uitvoerend producent en bedenker van de aankomende Disney+-serie, verscheen aan het einde van het Star Wars: The High Republic-panel, waar details over de aankomende Star Wars: The High Republic-releases werden onthuld. Acteur Rebecca Henderson voegde zich bij Headland op het evenement.

Headland kondigde toen aan dat Henderson Vernestra Rwoh zou spelen, een Jedi-held die verschijnt in Star Wars: The Acolyte. Deze nieuwe serie speelt zich af tijdens de laatste jaren van het High Republic-tijdperk.

Jonge Jedi


Venestra "Vern" Rwoh verscheen voor het eerst in de eerste Star Wars: The High Republic-release, namelijk in Charles Soule's roman Light of the Jedi. Sindsdien is ze ook verschenen in de doorlopende stripreeksen Star Wars: The High Republic van Marvel en verschillende andere Star Wars: The High Republic-romans.

Rwoh is de voormalige padawan van de grote Jedi Stellan Gios die op 15-jarige leeftijd de rang van Jedi Knight behaalde, waarmee ze lange tijd de jongste Jedi Knight was. Tegen de tijd dat Star Wars: The Acolyte plaatsvindt, zou ze voldoende ervaring op zak moeten hebben.

The Acolyte verschijnt in 2024 op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen