Hoe deze 'Star Wars'-acteur zijn Grand Admiral Thrawn-rol tijden lang geheim wist te houden

Lars Mikkelsen moest liegen om zijn rol als Grand Admiral Thrawn in 'Ahsoka' geheim te houden.

Nina Beerendonk, 09-04-2023 17:44

Star Wars-fans kregen belangrijke casting-informatie voor de langverwachte serie Star Wars: Ahsoka tijdens de Star Wars Celebration in Londen op zaterdag. Er werd toen onder andere aangekondigd dat Lars Mikkelsen is gecast als Grand Admiral Thrawn in de live-action serie.
Voor Mikkelsen betekent dit dat hij de rol die hij eerder vertolkte in de geanimeerde Star Wars Rebels-serie opnieuw vertolkt. De casting van Mikkelsen is iets waar fans op hoopten en voor de acteur betekende het geheim houden van de rol dat hij iets moest doen wat hij niet echt leuk vond.

Liegen

In een gesprek met ComicBook.com, onthulde Mikkelsen hoe lang hij al wist dat hij Thrawn in Ahsoka zou spelen en dat hij moest liegen om het geheim te houden:

"Het was anderhalf jaar geleden. Ik weet het nu al een tijdje en het is zo'n opluchting dat ik het mensen nu echt kan vertellen omdat iedereen het me vraagt. Ik heb gewoon gelogen en gelogen. Ik hou niet van liegen".

Afgezien van een beetje strategische oneerlijkheid, leek Mikkelsen tijdens het Ahsoka-panel enthousiast om de rol weer te spelen:

"We hebben elkaar ontmoet via Skype", zei Mikkelsen over hem en showrunner Dave Filoni, met wie hij eerder samenwerkte aan de geanimeerde serie.

"Op een gegeven moment, toen ik die serie afrondde, vroeg David me: 'Ben je ooit in LA geweest?' Ik zei: 'Nee, nee.' 'Dat gaan we laten gebeuren', zei hij... Ik ben nog nooit met zoveel passie op een set geweest, moet ik zeggen. Mensen zijn zo gepassioneerd om dit voor jullie tot leven te brengen".

Ahsoka is vanaf augustus te zien op Disney+.


Lees meer over: Star Wars, Ahsoka, Lars Mikkelsen, Grand Admiral Thrawn, Disney, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in