search
Netflix komt deze week met 12 nieuwe series waaronder het spannende 'Florida Man'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 12 nieuwe series waaronder het spannende 'Florida Man'

Deze week zie je op Netflix veel reality, internationale series en interessante documentaires.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

American Manhunt: The Boston Marathon Bombing (seizoen 1)



Verschijnt op: 12 april
Genre: Documentaire
Kijk op Netflix

Synopsis: Archiefbeelden, ijzingwekkende nagespeelde scènes en exclusieve interviews werpen nieuw licht op een tragedie en twee broers die een stad in de greep van angst hielden.





Florida Man (seizoen 1)



Verschijnt op: 13 april
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Als een voormalig politieagent terugkeert naar zijn thuisbasis in Florida om de weggelopen vriendin van een bendelid te vinden, verandert wat een simpel klusje zou moeten zijn in een wilde zoektocht.





Riverdale (seizoen 7 - aflevering 3)



Verschijnt op: 13 april
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.





Overige series nieuw op Netflix



Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

10 april: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 14) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

12 april: A Sogra que te pariu (seizoen 2) - Komedie - Sinds de pandemie de wereld in zijn greep nam leeft de bemoeizuchtige Isadir met haar familie en doet haar uiterste best om de levens van haar zoon en venijnige schoondochter overhoop te halen.

13 april: Obsession (seizoen 1) - Drama / Mysterie / Romantiek - William raakt verliefd op zijn toekomstige schoondochter Anna, die probeert beide relaties aan te houden. Echter komt de waarheid al gauw naar boven en raakt iemand ongetwijfeld gekwetst.

13 april: Running for the Truth: Alex Schwazer (seizoen 1) - Documentaire / Criminaliteit / Sport - Nadat hij van doping beschuldigd wordt besluit gouden medaille winnaar Alex Schwazer met een van de aanklagers in zee te gaan om een comeback te maken op tijd voor de Olympische Spelen van Tokyo.

14 april: Love is Blind (seizoen 4 - aflevering 12) - Reality-TV / Romantiek - Alleenstaanden die geliefd willen worden voor wie ze zijn, ten opzichte van hoe ze er uit zien, besluiten mee te doen aan een behoorlijk onconventionele aanpak van het moderne daten.

14 april: Queenmaker (seizoen 1) - Drama - Na een ernstig ongeval gebruikt een invloedrijke fixer van een machtig bedrijf haar vaardigheden om van een advocate de volgende burgemeester te maken, en haar oud werkgever ten val te brengen.

15 april: Keeping Up with the Kardashians (seizoen 13) - Reality-TV - Een blik in het roemruchte en geprivilegieerde leven van de familie Kardashian-Jenner, waaronder de zussen Kim, Kourtney, Khloé, Kendall en Kylie.

15 april: Made in Chelsea (seizoen 19) - Documentaire / Reality-TV - Deze realityserie gaat over de liefde, drama en gebeurtenissen van een hechte groep twintigers in London's meest exclusieve wijken Kensington en Chelsea.

15 april: The Real Housewives of Beverly Hills (seizoen 8) - Reality-TV - Hier worden een aantal van de meest welvarende vrouwen in de VS gevolgd als ze hun genieten van hun luxe leven dat alleen Beverly Hills kan bieden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen