search
Dit "vaarwel" miste je in 'Shadow and Bone' van Netflix
Series / Video/clip/featurette

Dit "vaarwel" miste je in 'Shadow and Bone' van Netflix

Deze verwijderde scène toont een afscheid tussen twee belangrijke personages.

Het is inmiddels bekend dat de Crows een spin-off krijgen. In Shadow and Bone speelden zij al een rol in de strijd tegen Kirigan. In hun eigen serie zullen de kijkers de leden van deze groep beter leren kennen.

In de laatste aflevering van seizoen 2 is een scène verwijderd waarin Jesper (Kit Young) en Inej (Amita Suman) afscheid nemen van elkaar. Zonder een romantische band te hebben, wordt duidelijk dat de twee een diepe connectie hebben.

Geen sentiment


Jesper ziet Inej het liefst mee teruggaan naar Kattendam, de uitvalsbasis van de Crows. Zijn goede vriendin maakt duidelijk dat er nog andere dingen zijn die ze moet opknappen. Het afscheid is emotioneel zonder in goedkoop sentiment te vervallen.

Tempo aflevering


Met het oog op de uitbreiding van het 'Grishaverse' zou een dergelijk moment op zich niet misplaatst zijn. Inej en Jesper zijn in de boekenserie immers al leden van het eerste uur.

Anderzijds merken diverse Youtube-commentatoren op dat je het risico loopt om teveel in een aflevering te stoppen waardoor het tempo vertraagd wordt. "Ik vind het om gek van te worden dat ze deze scène niet in de serie hebben laten zitten, maar ik kan me voorstellen dat het om het tempo van de aflevering ging," merkt Evil Little Goat op.

Voor nu kunnen de fans de scène online bekijken, hetgeen als een inleiding gezien kan worden op de toekomstige avonturen van de Crows.

Kijk Shadow and Bone op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen