search
Verrassende uitslag poll op Reddit: Penny uit 'The Big Bang Theory', zou je haar daten, friend-zonen of negeren?
Series / Nieuws

Verrassende uitslag poll op Reddit: Penny uit 'The Big Bang Theory', zou je haar daten, friend-zonen of negeren?

Penny wordt door de fans van 'The Big Bang Theory' als iemand gezien die je in het echte leven het beste kan negeren.

Af en toe komen er polls op Reddit langs, die te leuk zijn om hier niet te behandelen. Over The Big Bang Theory wordt nog altijd veel gediscusieerd. Zo ook over het personage Penny, dat wordt gespeeld door actrice Kaley Cuoco.

Poll


Laatst werd op Reddit de volgende vraag gesteld: zou je Penny A) daten B) in de friendzone brengen, of C) zou je haar compleet negeren?

C???


Penny is natuurlijk objectief bezien nogal aantrekkelijk. Verder is ze een extraverte en sprankelende persoonlijkheid die behoorlijk de aandacht trekt. Verrassend genoeg is dat voor de Redditors geen reden om haar in de armen te stuiten, men koos redelijk massaal voor optie C!

Reacties Reddit


"Ik raak alleen bevriend met intelligente meisjes die echt een punt van bestaan hebben", zei een redditor. Een vrouwelijke redditor voegde hieraan toe dat ze Penny als een 'bullebak' ziet. Ook de mannen lijken niet geïnteresseerd in dating of een vriendschap: "Ik zou pas geïnteresseerd zijn als ze besluit volwassen te worden", stemde een mannelijke redditor. Een ander: "'Nee, helemaal niet."

Penny wordt door de fanbase dus echt niet gezien als dating of vriendschapsmateriaal. In de serie zijn een aantal mannen toch echt wel van haar onder de indruk.

Kijk [i]The Big Bang Theory
terug op HBO Max.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen