Nieuw op Netflix: het heroïsche 'Seven Kings Must Die'

Filmnieuws - Vanaf vrijdag 14 april kijk je bij Netflix 'Seven Kings Must Die'. Na ruim een jaar na het vijfde en laatste seizoen van 'The Last Kingdom' geeft Netflix ons het langverwachte slot.

Patricia Koning, 14-04-2023 00:12

Vrijdag 14 april geeft Netflix ons de grandioze afsluiting van The Last Kingdom in de vorm van de film Seven Kings Must Die. Ben jij er klaar voor?

The Last Kingdom

De serie is gebaseerd op de romanreeks The Saxon Stories van Bernard Cornwell. Deze vertelt het verhaal van de zoon van een Saksische edelman uit de negende eeuw nadat hij als kind is ontvoerd. In de serie volgen we zijn reis als hij probeert het land van zijn familie terug te winnen.

Zware keuze in Seven Kings Must Die

Na de dood van koning Edward ontstaat er een strijd om de kroon, waarbij rivaliserende erfgenamen en indringers om de macht strijden. Wanneer een alliantie Uhtreds hulp vraagt bij hun plannen, staat Uhtred voor een keuze tussen degenen om wie hij het meest geeft en de droom om een verenigd Engeland te vormen.

Oude en nieuwe cast

Een hoop oude bekenden van de serie zijn teruggekomen voor deze fenomenale afsluiting. We zien in de film onder meer Alexander Dreymon, Emily Cox, Ian Hart, Joseph Millson, Mark Rowley, Toby Regbo, Millie Brady, James Northcote, Adrian Bouchet, Ewan Mitchell, Timothy Innes en Magnus Bruun.

Bijna zover

Een hoop mensen kijken al uit naar deze langverwachte afsluiting. Sommige zijn nog snel The Last Kingdom gaan kijken of zelfs nog een tweede keer gaan kijken.Op Netflix

Seven Kings Must Die stream je vanaf vrijdag 14 april bij Netflix.

Lees meer over: Seven Kings Must Die, The Last Kingdom, Netflix, Alexander Dreymon, Emily Cox, Ian Hart, Joseph Millson, Mark Rowley, Toby Regbo, Millie Brady, James Northcote, Adrian Bouchet, Ewan Mitchell, Timothy Innes, Magnus Bruun

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam