search
Eindelijk: de eerste beelden van 'Gremlins: Secrets of the Mogwai'
Series / Trailer

Eindelijk: de eerste beelden van 'Gremlins: Secrets of the Mogwai'

De prequelserie vertelt het verhaal van de Mogwai Gizmo en zijn avonturen in China.

De animatieserie over Gizmo en zijn avonturen voordat hij naar de VS kwam zou in eerste instantie in 2022 in première gaan. Dit werd uitgesteld naar mei 2023, wat betekent dat het bijna zover is.

Gremlins: Secrets of the Mogway speelt zich af in Shanghai in de jaren 20. De 10-jarige Sam (Izaac Wang) ontmoet Gizmo en moet hem terug zien te brengen naar zijn familie.

Chinese folklore


Samen met straatboefje Elle (Gabrielle Green) gaat Sam op pad om de wollige Mogwai terug te brengen waar hij thuishoort. Uiteraard ontmoeten ze de nodige sprookjesfiguren en -monsters uit de Chinese folklore. Daarnaast is daar een vervelende industrieel die een groeiend leger van Gremlins tot zijn beschikking heeft, en Gizmo maar al te graag wil toevoegen aan deze club.

De serie heeft Joe Dante, die ook de twee Gremlins-films regisseerde, als producent. Steven Spielberg en Tze Chun zijn beiden uitvoerend producent, tevens hebben zij het verhaal voor de serie geschreven. Tot slot berichtte Deadline eerder al dat de serie een tweede seizoen krijgt.

Gremlins: Secrets of the Mogwai start op 23 mei op Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen