search
Geweldig nieuws voor seizoen 4 van 'The Boys'
Series / Nieuws

Geweldig nieuws voor seizoen 4 van 'The Boys'

Het lijkt erop dat het filmen van het vierde seizoen van The Boys afgerond is.

Het lijkt erop dat het filmen van het vierde seizoen van The Boys erop zit. We hopen de serie later dit jaar nog te zien op Amazon Prime Video.

Vorige week gaf Homelander-acteur Antony Starr al aan het filmen van het vierde seizoen afgerond te hebben, en nu is ook Karen Fukuhara klaar. De actrice speelt Kimiko in de serie.

The Boys seizoen 4


In haar Instagram-verhaal deelde Fukuhara dat ze filmen voor het vierde seizoen afgerond heeft. Ze geeft aan de crew te gaan missen, en dit gevoel voor de rest van haar leven te willen hebben. Kortom, ze vindt het erg gezellig bij The Boys.

"Seizoen 4 afgerond. Veel gevoelens over en ik mis de crew nu al. Ik wil dit gevoel voor de rest van mijn leven hebben."

Leest deze tekst als een afscheid? Het zou zomaar kunnen dat Kimiko in het vierde seizoen om het leven komt; haar personage heeft het namelijk al erg vaak zwaar te verduren gehad.

Hopelijk betekent dit dat de rest van de crew ook klaar is met filmen voor seizoen 4, want dan kunnen we misschien later dit jaar nog genieten van meer The Boys.

The Boys is te zien op Prime Video.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen