search
'IT'-prequelserie 'Welcome to Derry' voegt 'Daredevil' zwaargewicht toe aan cast
Series / Nieuws

'IT'-prequelserie 'Welcome to Derry' voegt 'Daredevil' zwaargewicht toe aan cast

De hoeveelheid sterren geeft wat weg over waar het verhaal zich op gaat richten.

De productie van de nieuwe prequelserie Welcome to Derry draait op volle toeren. De serie over de geschiedenis uit de wereld van Stephen King over Pennywise, de angstaanjagende clown, voegt wederom sterren van formaat toe aan de cast.

Eerder werd al bekend dat Jovan Adepo, Taylor Page, Chris Chalk en James Remar hun opwachting zullen maken. Nu is ook bekend dat acteurs Madeleine Stowe en Stephen Rider gecast zijn. Stowe is onder andere bekend van de films 12 Monkeys en The Last of the Mohicans en Rider van zijn rol als Blake Tower in de Marvel-serie Daredevil.

Overwegend zwarte cast heeft logische verklaring


Vanwege de overwegend zwarte cast die momenteel bekend is en het feit dat Welcome to Derry zich zal afspelen in de jaren 60, zal de serie waarschijnlijk het verhaal van The Black Spot vertellen. In het originele boek van King wordt beschreven dat The Black Spot een club is die werd gestart door Mike Hanlon's vader en zijn andere zwarte vrienden.

Het idee van The Black Spot was om een toevluchtsoord te zijn voor de zwarte gemeenschap van Derry. Het werd echter al snel een tragisch verhaal daar The Black Spot door racistische dorpsbewoners werd platgebrand. Al snel werd bekend dat de invloed van Pennywise hierin een grote rol speelde.

Wanneer Welcome to Derry uitkomt is nog niet bekend.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen