search
Disney+ zet deze week 9 nieuwe afleveringen online, van o.a. de hitserie 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 9 nieuwe afleveringen online, van o.a. de hitserie 'The Mandalorian'

Disney+ wisselt deze week haar reguliere hits af met een aantal gloednieuwe series.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Mandalorian (seizoen 3 - aflevering 8)



Verschijnt op: 19 april
Genre: Actie / Avontuur / Fantasy
Kijk op Disney+

Synopsis: In The Mandalorian volgen we de avonturen van een solitaire premiejager in de buitenste regionen van het universum, ver verwijderd van de autoriteit van de New Republic.





9-1-1 (seizoen 6 - aflevering 10)



Verschijnt op: 19 april
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Disney+

Synopsis: Een blik in het leven van de hulpdiensten die het eerste op de plaats van ongeval zijn en de mensen die in de meest angstaanjagende, schokkende en penibele situaties terecht komen.





True Lies (seizoen 1)



Verschijnt op: 19 april
Genre: Actie / Avontuur / Komedie
Kijk op Disney+

Synopsis: Het leven van een onbevredigde huisvrouw uit een voorstad raakt volledig op zijn kop als ze ontdekt dat haar saaie en onopmerkelijke computerconsultant van een echtgenoot een zeer vaardig internationaal spion blijkt te zijn.





Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

19 april: 9-1-1: Lone Star (seizoen 4 - aflevering 8) - Actie / Drama / Thriller - Een brandweerman uit New York wordt overgeplaatst naar Austin, Texas waar hij de levens van mensen probeert te redden terwijl hij zijn eigen persoonlijke problemen probeert op te lossen.

19 april: How I Met Your Father (seizoen 1) - Komedie / Drama - Deze spin-off van How I Met Your Mother gaat over Sophie en haar groep vrienden die proberen te ontdekken wie ze zijn, wat ze willen uit het leven en hoe ze verliefd moeten worden in het tijdperk van datingapps en grenzeloze mogelijkheden.

19 april: My Family (seizoen 1 - aflevering 6) - Drama - Het perfecte leven van deze op het eerste gezicht gelukkige man stort in elkaar wanneer zijn dochter wordt ontvoerd. De man die dacht dat hij alles had, wordt geconfronteerd met vele beproevingen en krijgt te maken met de complexiteit van de menselijke natuur.

19 april: Máscara contra Caballero (seizoen 1 - aflevering 1) - Komedie - Een beroemde zanger krijgt de kans om een anoniem leven te leiden als hij invalt voor een gemaskerde worstelaar. Hij wordt alleen op de hielen gezeten door een journaliste die eropuit is zijn carrière te verwoesten, en zijn hart te stelen.

19 april: Pandora: Beneath the Paradise (seizoen 1 - aflevering 3) - Actie / Drama / Thriller - Hong Tae-ra leeft een leven waar iedereen jaloers op is, met een perfecte echtgenoot en een prachtige dochter. Haar leven raakt echter overhoop als ze plots geconfronteerd wordt met onderdrukte herinneringen.

19 april: The Great North (seizoen 3 - aflevering 14) - Animatie / Komedie - De avonturen van een alleenstaande vader en zijn vreemde Alaskaanse familie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen