search
Deze bijzondere zombiefilm moet je zien op Netflix
Films / Netflix Kijktip

Deze bijzondere zombiefilm moet je zien op Netflix

Mocht je van horror/zombie films houden met een sterk verhaal, dan is 'Cargo' uit 2017 een film die je moet gaan zien bij Netflix.

Deze film met Martin Freeman is er eentje die je gezien moet hebben bij Netflix. Een film met een sterk en goed verhaal, emotie en horror.

Nasleep


Gestrand op het platteland van Australië in de nasleep van een gewelddadige pandemie, zoekt een besmette vader wanhopig naar een nieuw huis voor zijn kind en een middel om haar te beschermen tegen zijn eigen veranderende karakter.

Regie en cast van 'Cargo'


Deze niet geheel harteloze horror is geregisseerd door Ben Howling en Yolanda Ramke. In de hoofdrol zien we Freeman, ook wel bekend van The Hobbit: An Unexpected Journey en als Everett Ross in diverse Marvel-films.

De cast wordt verder versterkt door Susie Porter (Wentworht), Andy Rodoreda (Black Water) en Kris McQuade (Rosehaven).

Horror en hart


De film pakt een goede 6.3/10 op IMDB. Het publiek bij Rotten Tomatoes scoort de film 66% en de critici zijn met 87% echt wel enthousiast over de film.

"Deze zombiefilm plaatst de zombies als een secundair personage en geeft ons een hartverscheurend overlevingsverhaal."

"Yolanda Ramke, die samen met Ben Howling de film schreef en regisseerde, heeft een verhaal bedacht, boordevol horror en hart."

"Martin Freeman levert een goed gemaakte uitvoering in 'Cargo', terwijl het verhaal een aantal onverwachte lagen van emotie aanboort. Het einde geeft een zachtaardige dreun aan je delicate innerlijke organen die bijna net zo zwaar is als de finale".

Op Netflix


Je kan de film streamen bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen