Alles wat we weten over 'Stranger Things' seizoen 5: datum, opnames en hoofdrolspeler

De cast spreekt elkaar heel erg tegen over de informatie van seizoen 5.

Adrienne Koolen, 16-04-2023 11:45

Seizoen 5 is het langverwachte laatste seizoen van Stranger Things. De cast en crew houden de details goed voor zich, maar toch is er al best wat informatie bekend.

Begonnen met filmen?

Helaas nog niet, maar David Harbour onthulde tijdens de Middle East Film & Comic Con dat ze beginnen op 5 juni 2023. Dit antwoord verschilt echter wel van Noah Schnapps antwoord. Hij zei namelijk dat ze in mei 2023 zouden beginnen.

Geen nieuwe castleden

Hoewel het niet helemaal uitgesloten is, willen de Duffer broers liever geen nieuwe personages in seizoen 5. Op deze manier kunnen ze zich "concentreren op de OG-personages."

Een verschijningsdatum

Er is natuurlijk altijd een strakke planning bij het opnemen van series, maar de verschijningsdatum ligt nog niet helemaal vast. Waarschijnlijk zal het vijfde seizoen eind 2023 of 2024 te zien zijn.

Ook hierover spreekt de cast zichzelf tegen. Finn Wolfhard heeft namelijk in een interview met GQ gezegd dat het seizoen pas in 2025 zal verschijnen.

Bekijk hieronder een recap en stream Stranger Things op Netflix.

Lees meer over: Stranger Things, Sadie Sink, Millie Bobby Brown, Duffer, Duffer brothers, Max, Will, Winona Ryder, Noah Schnapp, Joyce, Charlie Heaton, Jonathan

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix