search
Er is goed nieuws voor de 'Orphan Black'-fans
Series / Nieuws

Er is goed nieuws voor de 'Orphan Black'-fans

Er is een nieuwe spin-off van 'Orphan Black' in aantocht!

De populaire serie Orphan Black zal in de zeer nabije toekomst terugkeren op televisie. Orphan Black: Echoes, een nieuwe spin-off van de dramaserie, gaat ergens in 2023 in première.

In een nieuw artikel op Broadcast Now onthulde Jon Rutherford, president van Boat Rocker Studios, wat fans van Echoes kunnen verwachten. Hierbij verklapte hij ook dat het "100% ons doel" is om nog meer spin-off-series te maken:

"We zien dit als een eerste aflevering in het nieuwe universum en AMC deelt onze visie", legt Rutherford uit. "Dat bedrijf heeft veel ervaring op dit gebied met franchises als The Walking Dead en Breaking Bad".

"Er is altijd grote interesse geweest om terug te gaan naar het Orphan Black-universum aan beide kanten [AMC en Boat Rocker], maar het ging erom de juiste creatieve dynamiek te vinden om de franchise vooruit te helpen. Er zijn verschillende wegen die het had kunnen inslaan, maar Anna [Fishko]'s oplossing is het perfecte startpunt om het verhaal voort te zetten".

Waar gaat Orphan Black: Echoes over?


Orphan Black: Echoes volgt een groep vrouwen terwijl ze zich een weg banen door elkaars leven en beginnen aan een spannende reis, het mysterie van hun identiteit ontrafelen en een hartverscheurend verhaal over liefde en verraad onthullen. Krysten Ritter speelt de hoofdrol als Lucy, een vrouw met een onvoorstelbaar oorsprongsverhaal, die probeert haar plek in de wereld te vinden.

Fishko zal dienen als showrunner en schrijver van de spin-off, terwijl mede-maker van de originele serie John Fawcett zal terugkeren als uitvoerend producent en regisseur. In de serie spelen ook Keeley Hawes, Amanda Fix en Avan Jogia.

Orphan Black is momenteel niet te zien in Nederland. Het is nog niet bekend wanneer en waar de spin-off in Nederland uit zal komen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen