search
Naar deze films kun je deze week uitkijken
Films / Nieuws

Naar deze films kun je deze week uitkijken

Netflix, Prime Video en SkyShowtime hebben deze week weer een aantal nieuwe films te streamen. Hieronder een lijstje met wat de diensten deze week nieuw te bieden hebben.

Ga terug naar je jeugd met de Power Rangers of Sesamstraat. Stream een horrorfilm, een thriller of een roman deze week nieuw bij de verschillende diensten.

Nope


Vanaf woensdag 19 april stream je bij SkyShowtime de mysterieuze horror-scifi film.

Verzorgers op een Californische paardenranch stuiten op een mysterieuze kracht die het gedrag van mens en dier beïnvloedt.



Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always


Vanaf dezelfde dag kijk je bij Netflix Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always. Oude legendes keren terug voor nog een gevecht.

Na een tragedie neemt een onwaarschijnlijke jonge heldin haar rechtmatige plaats in bij de Power Rangers om de strijd aan te gaan tegen de oudste aartsvijand van het team.



Chokehold


Op 21 april komt Netflix met Chokehold. Stream deze Turkse thriller vanaf die dag bij de dienst.

Een koppel uit Istanbul begint na een schandaal een nieuw leven aan de Egeïsche kust. Maar ze ontdekken al snel dat de bevolking daar hen liever kwijt dan rijk is. Het worden bange en zenuwslopende dagen voor hen. Dit is niet goed voor hunzelf en al helemaal niet voor hun relatie.



A Tourist’s Guide to Love


Vanaf vrijdag 21 april stream je ook deze feelgood roman bij de dienst.

Na een onverwachte breuk accepteert een reismanager een opdracht om undercover te gaan en meer te weten te komen over de toeristenindustrie in Vietnam. Onderweg vindt ze avontuur en romantiek bij haar Vietnamese expat-gids.



One More Time


Netflix geeft ons op 21 april nog een nieuwe film om te streamen. Kijk One More Time bij de streamer vanaf vrijdag.

Amelia doet op haar 40e verjaardag wens: ze wil terug naar 2002, toen ze 18 was. Daar krijgt ze al snel spijt van, want ze moet die dag steeds opnieuw beleven.



Street Gang: How We Got to Sesame Street


Als laatste deze week zien we op zondag 23 april Street Gang: How We Got to Sesame Street nieuw bij Prime Video. Kijk deze film vanaf zondag bij de streamer.

Wie heeft deze kindershow vroeger niet gekeken? Ontmoet de makers van 'Sesamstraat' en wees getuige van het ontstaan van deze invloedrijke serie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen