Sneak peek van 'Star Wars: Young Jedi Adventures' onthuld door Disney+

De nieuwste toevoeging aan het 'Star Wars'-universum is bedoeld voor (erg) jong en oud.

Mitchell van Vuren, 28-03-2023 09:11

Niet één, niet twéé, maar drie nieuwe video's zijn uitgebracht door Disney+ in aanloop van de lancering van de nieuwe serie Star Wars: Young Jedi Adventures. Ontdek hieronder meer over de nieuwe kinderserie.
De Star Wars-serie zal uitkomen op Disney+ en DIsney Junior, en bewijst dat een Jedi zijn van alle leeftijden is. In de drie nieuwe video's worden de krachten van de drie hoofdpersonages geïntroduceerd.

Waar gaat Star Wars: Young Jedi Adventures over?

Het verhaal volgt de Jedi-pupillen Kai Brightstar, Lys Slay en Nubs tijdens hun training, maar de bekende gezichten van Master Yoda, Nash Durango en RJ-83 zullen ook te zien zijn.

Terwijl ze de wegen van de Force verkennen en de melkweg doorkruisen helpen de drie vrienden mensen en andere soorten wezens in nood en leren ze waardevolle lessen om een echte Jedi te worden.

Première op Star Wars Day

De komende weken zullen er nog drie shorts op YouTube verschijnen, waarna de in totaal zes short op 26 april aan Disney+ zullen worden toegevoegd.

Op 4 mei, ook wel bekend als Star Wars Day, zal de nieuwe animatieserie Star Wars: Young Jedi Adventures uitkomen bij Disney+ en Disney Junior.

Bekijk de afspeellijst met alle video's van de vrienden van Star Wars: Young Jedi Adventures .

Lees meer over: star wars young jedi adventures, star wars, jedi, yoda, serie, kinderserie, animatie, disney plus, disney junior

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in