search
Tom Hardy is helemaal klaar voor zijn Netflix-film 'Havoc'
Films / Foto's

Tom Hardy is helemaal klaar voor zijn Netflix-film 'Havoc'

Op het officiële Instagram-account van de actiefilm 'Havoc' zijn nu een aantal foto's gereleased waarop we een uitgeputte en bebloede Hardy zien.

Hardy is nu te zien op foto's voor een van zijn nieuwe projecten. Voor de komende actiefilm van Netflix Havoc hebben we nu een aantal gave eerste foto's gekregen.

Diep web


Het verhaal speelt zich af na een mislukte drugsdeal. Rechercheur Walker (Hardy) moet zich een weg banen door de criminele onderwereld om de vervreemde zoon van een politicus te redden. Hierbij ontrafelt hij een diep web van corruptie en samenzwering dat zijn hele stad verstrikt.

Achter de film


De film is geschreven en geregisseerd door Gareth Evans welke ook bekend is van de film The Raid.

Naast Hardy zien we andere bekende acteurs in de hoofdrollen als Forest Whitaker, Timothy Olyphant, Justin Cornwell, Jessie Mei Li, Yeo Yann Yann, Quelin Sepulveda en Luis Guzmán.

Foto's


Afgezien van de onderstaande beelden is er nog niet veel bekend over de film. Er is ook nog niet bekend vanaf wanneer we de film kunnen gaan streamen bij Netflix. Wat we wel kunnen zien in onderstaande beelden is dat de actie van het scherm afknalt.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Hardy


De acteur heeft voor de film een meedogenloos trainingsregime ondergaan ter voorbereiding op het project. Hij deed twee tot drie crossfit workouts per dag en een uur Braziliaans jiu-jitsu. Daarnaast is hij druk geweest met het leren van de stunt choreografie.

Naast Havoc is de acteur momenteel ook druk met een volgende film voor Venom. Het derde deel in deze reeks heeft vanaf afgelopen februari de status pre-productie.

Netflix


Havoc zal straks naar Netflix komen voor een ieder om te streamen. Momenteel is er nog niets bekend over een releasedatum maar zodra deze er is zullen we een update geven.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen