search
Nieuw op Apple TV+: 'Ghosted' met Ana de Armas en Chris Evans
Films / Featured

Nieuw op Apple TV+: 'Ghosted' met Ana de Armas en Chris Evans

Vanaf vrijdag 21 april brengt Apple TV+ ons het langverwachte 'Ghosted'. Velen hebben uitgekeken naar deze avontuurlijke actiefilm met romantisch tintje.

Voor de mensen onder ons die van avontuur houden, actie, wat humor en een beetje romantiek heeft Apple TV+ vanaf vrijdag de nieuwe film Ghosted.

Ware liefde?


De nuchtere Cole valt na één afspraakje als een blok voor de mysterieuze Sadie en vertelt trots aan zijn familie dat zij zomaar zijn ware liefde kan zijn. Het enige probleem is dat ze niet meer op zijn berichtjes reageert: ze ghost hem.

Hij besluit af te reizen naar Londen om Sadie te verrassen maar komt daar tot de schokkende ontdekking dat ze een geheim agent is. Voordat ze kunnen beslissen over een tweede date, wordt Cole meegezogen in de wereld van Sadie, die er anders uitziet dan hij gewend is.

Clips


Recent zijn er twee clips vrijgekomen van de film. In de eerste clip zie hoe De Armas het letterlijk opneemt tegen Evans. In de tweede komt De Armas op een heel andere manier in actie en moeten ze uiteindelijk samenwerken.

Regie en cast


De regie van de film was in handen van Dexter Fletcher, eerder regisseerde hij Rocktetman en momenteel werkt hij aan Sherlock Holmes 3.

Naast De Armas en Evans zien we Adrien Brody, Amy Sedaris, Tim Blake Nelson, Tate Donovan en Marwan Kenzari.

Apple TV+


Nog een paar dagen en dan kan je de film streamen. Doe dit vanaf vrijdag 21 april bij Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen