search
Nieuw op Netflix: de thriller 'Chokehold' en nog 2 films
Films / Netflix Kijktip

Nieuw op Netflix: de thriller 'Chokehold' en nog 2 films

Vrijdag 21 april brengt Netflix ons de thriller 'Chokehold' ,de roman 'A Tourist's Guide to Love' en de romantische komedie 'One More Time'.

Netflix is de laatste tijd goed op dreef en voegt een hoop nieuwe films toe aan hun aanbod. Na Seven Kings Must Die en Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always is het nu de beurt aan de onderstaande films.

Chokehold


In de film van regisseur Onar Saylak zien we onder andere Kivanç Tatlitug, Funda Eryigit, Gürgen Oz en Kerem Arslanoglu hoofdrollen vertolken.

Een koppel uit Istanbul begint na een schandaal een nieuw leven aan de Egeïsche kust. Maar ze ontdekken al snel dat de bevolking daar hen liever kwijt dan rijk is. Het worden bange en zenuwslopende dagen voor hen. Dit is niet goed voor hunzelf en al helemaal niet voor hun relatie.

Vanaf vrijdag stream je deze Turkse thriller bij de dienst.



A Tourist’s Guide to Love


Steven K. Tsuchida ook wel bekend van Resort to Love heeft de film geregisseerd. Rachael Leigh Cook (Spirit Halloween) heeft een van de hoofdrollen. De cast bestaat verder onder meer uit Scott Ly, Ben Feldman, Missi Pyle en Glynn Sweet.

Na een onverwachte breuk accepteert een reismanager een opdracht om undercover te gaan en meer te weten te komen over de toeristenindustrie in Vietnam. Onderweg vindt ze avontuur en romantiek bij haar Vietnamese expat-gids.

Ook deze film stream je vanaf vrijdag bij Netflix.



One More Time


In deze film, die van oorsprong Zweeds is zien we Hedda Stiernstedt, Evelyn Mok, Venna Rosenberg en Per Fritzell. De regie van de film is in handen van Jonatan Etzler.

Amelia doet op haar 40e verjaardag wens: ze wil terug naar 2002, toen ze 18 was. Daar krijgt ze al snel spijt van, want ze moet die dag steeds opnieuw beleven.

Deze laatste film in dit rijtje stream je ook vanaf vrijdag bij de dienst.



Netflix voegt vanaf vrijdag 21 april dus weer een aantal mooie nieuwe films toe aan hun aanbod en binnenkort volgt er nog veel meer.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen