'Twilight'- acteur Peter Facinelli gecast in 'Supergirl'

Peter Facinelli in 'Supergirl'

Facinelli gaat Maxwell Lord spelen.

Michelle Iwema, 12 juli 2015 om 16:14

Peter Facinelli is gecast in de nieuwe serie Supergirl. De Twilight acteur zal de rol van het DC Comics personage Maxwell Lord gaan spelen, werd door Warner Bros bekend gemaakt tijdens Comic- Con.
Lord is een personage met twijfelachtige moraal. In de DC Comics- wereld is hij een machtige zakenman die samenspant met de Justice League. Zijn rol wordt voor Supergirl aangeduid als een green tech billionaire.

“Greg [Berlanti], Ali [Adler] en ik zijn al jaren fan van Peter," verklaarde producent Andrew Kreisberg. "We zijn ontzettend blij dat hij van de partij zal zijn voor de eerste avonturen van Supergirl en om leven te blazen in het iconische personage van Maxwell Lord."

Supergirl gaat over Kara Zor-El, die naar de aarde komt nadat Krypton is verwoest. Ze is het nichtje van Superman, maar houdt haar eigen krachten jarenlang verborgen. Wanneer ze 24 is, besluit ze haar krachten te gaan gebruiken en te accepteren. De serie zal vanaf eind oktober op CBS worden uitgezonden.

Bron: Variety

Lees meer over: Peter Facinelli, Twilight, Supergirl, casting, nieuws, Supergirl Peter Facinelli, American Odyssey, vampieren, superhelden, Maxwell Lord

Informatie over de serie: Supergirl

Populair nieuws