Laatste aflevering 'The Mandalorian' leidt tot kritiek: "Is dit het?"

The Mandalorian bewijst maar weer dat zeker niet alle veranderingen positief zijn.

Adrienne Koolen, 20-04-2023 15:52

De finale van het derde seizoen van The Mandalorian heeft voor heel wat reacties gezorgd. En zeker niet alle reacties waren zo positief als Lucasfilm gehoopt had.
Seizoen 3 besloot om de gehele focus van de serie te veranderen. In plaats van meer te laten zien van Din Djarin (Pedro Pascal) en Grogu, haastte het seizoen door het verlossingsplan. In plaats daarvan ging de serie in op het lot van alle Mandalorians.

Het is zeker een gedurfde keuze om de belangrijkste verhaallijn van een serie zomaar te veranderen en de hoofdpersonen opzij te schuiven. Deze plottwist zorgde dan ook voor heel wat negatieve reacties.

Een poging tot redemptie

Er is geprobeerd om Din Djarin in de finale meer actie te geven en zo kwam hij oog in oog te staan met Moff Gideon. Grogu nam het op tegen de zwaarbewapende Praetorian Guard.

Het einde is eigenlijk heel mooi, aangezien Din Djarin nu Grogu officieel heeft geadopteerd. Maar door alle andere elementen uit het seizoen, worden deze mooie momenten overschaduwd.

Bekijk hieronder de reacties van fans en stream The Mandalorian op Disney+.
Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, Grogu, Pedro Pascal, Din Djarin, Disney, baby Yoda, Rick Famuyiwa, Bombadier, Jack Black

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam