search
Deze sci-fi films gaan als een speer op Disney+
Films / Nieuws

Deze sci-fi films gaan als een speer op Disney+

Uiteindelijk begint de nieuwe inwoner zich echter steeds meer vertrouwelijk te voelen met zijn nieuwe verwanten.

Disney+ is niet alleen maar goed voor series en Disney-films. Je kunt er ook terecht voor sci-fi films. We zetten hieronder drie van de beste sci-fi films op een rijtje.

Free Guy


Guy (Ryan Reynolds) wordt als bankmedewerker elke dag beroofd of mishandeld. Hij komt erachter dat hij een personage is in een online computerspel. Met de hulp van zijn vrienden begint hij langzaam los te komen van zijn geprogrammeerde zelf.



Deadpool 2


Semi-superheld Deadpool heeft hulp nodig zodra een tienermutant het mikpunt wordt van een superieure, agressieve tijdreiziger uit de toekomst, genaamd Cable. Samen met zijn nieuwe vrienden hoopt Deadpool zijn vijand te verslaan.



Avatar


Met de komst van Avatar: The Way of Water wint ook de eerste film weer aan populariteit. Hoe zat het ook alweer? Het personage Jake moet het vertrouwen winnen van het volk van de maan Pandora om informatie in te winnen en het volk te doen laten verhuizen van een heilige plek. Uiteindelijk begint Jake zich echter steeds meer vertrouwelijk te voelen met zijn nieuwe verwanten.



Disney+


De bovenstaande films zijn net als andere films en series te zien via streamingdienst Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen