Deze tv-personages waren positief bedoeld, maar werden gehaat door de kijkers

Deze personages waren bedoeld als protagonisten, maar eindigden onderaan bij het publiek.

Valeria Milić, 21-04-2023 06:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Sommige personages hebben een specifieke rol in een verhaal. Het publiek wordt geacht zich met hen te identificeren, of ze vormen een balans met de hoofdrolspeler. De kijkers reageren echter op de tegenovergestelde manier.
Dit was het geval met Hughie Campbell (Jack Quaid) in The Boys en Skyler White (Anna Gunn) in Breaking Bad. Hieronder een overzicht van deze verguisde figuren.

Hughie Campbell

Dit personage was nadrukkelijk bedoeld als een gewoon iemand die zich in een lastige situatie bevindt. Hughie was een jongen die worstelt en die hierdoor wat sterker in zijn schoenen komt te staan. De kijkers vonden van niet.

Hughie werd gezien als een personage dat in het algemeen nogal flets geschreven was. Hij wordt door zijn teamgenoten overal doorheen gesleept maar lijkt hier weinig van te leren. Deze dweil krijgt vervolgens Starlight (Erin Moriarty) als vriendin, en dit komt niet erg realistisch over. Helemaal gezien het feit dat hij haar ook nog eens voorliegt viel bij menigeen niet in goede aarde. "Het enige dat hij doet is jammeren en klagen terwijl zijn vriendin haar leven riskeert," aldus TheDenDaveinnit.

Comment
by u/TheDenDaveinnit from discussion Hughie Campbell is the worst character in the show.
in TheBoys


Skyler White

In een interview met Vulture gaf schrijver Vince Gilligan aan dat Skyler een moreel tegenwicht bood aan Walter (Bryan Cranston). Naarmate hij zich meer en meer met zijn meedogenloze rol als drugsbaas Heisenberg gaat vereenzelvigen, is het Skyler die hem hier op aanspreekt.

Hoewel het ook als gezeur werd ervaren, zag men het vooral als ontzettend hypocriet. Wat de reden ook was, Skyler nam verkeerde beslissingen en was uiteindelijk nauwelijks beter dan haar partner. Zij werkte bijvoorbeeld actief mee aan het witwassen van de criminele omzet. Killerboss2424 vat het als volgt samen: "Skyler was niet onschuldig. Ze was geen slachtoffer, sterker nog, ze was zelf een crimineel".

Comment
by u/killerboss2424 from discussion We Don't Hate Skyler White Because She Is Assertive, Opinionated Or A Feminist
in breakingbad


Kijk Breaking Bad op Netflix. en The Boys op Prime Video. .

Lees meer over: The Boys, Breaking Bad, Skyler White, Hughie Campbell, Jack Quaid, Anna Gunn

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in