search
Onverwachte plannen voor terugbrengen 'Warrior Nun'
Series / Nieuws

Onverwachte plannen voor terugbrengen 'Warrior Nun'

Showrunner onthult plannen om deze populaire Netflix-serie toch terug te brengen.

Sinds het cancelen in december vorig jaar hebben showrunner Simon Barry en de fans niet stilgezeten. Menigeen zal zich de campagne met de reclameborden nog herinneren. Het lijkt erop dat dit zijn vruchten zou kunnen afwerpen.

In een interview met Empire deelde Barry de plannen voor het voortzetten van Warrior Nun. Hieronder de opties die momenteel besproken worden.

Voortzetten verhaal


Barry zei onder andere het volgende: "Productivity Media bezit de rechten op het verhaal. Van hen begrijp ik dat ze naar mogelijkheden op zoek zijn om de serie voort te zetten". Het is natuurlijk het meest voor de hand liggend om een ander streaming-platform te vinden. Lucifer is hier een voorbeeld van. Daarnaast wordt onder andere een filmserie, een animatieserie, maar ook een stripserie overwogen.

Niet voor het eerst


De hoop op een terugkeer van Warrior Nun en de Order of the Cruciform Sword is duidelijk nog niet vervlogen. Dit kan in een andere vorm zijn dan in eerste instantie werd gedacht, maar het zou niet voor het eerst zijn. Toen bijvoorbeeld Charmed in 2006 werd gecanceld, kwam er een vervolg in de vorm van een stripserie.

Aan de toewijding van zowel de fans als de makers zal het in elk geval niet liggen.

Je kunt Warrior Nun streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen