search
Check dit: fans van gecancelde Netflix-serie kopen billboard in Los Angeles om nieuw seizoen af te dwingen
Series / Nieuws

Check dit: fans van gecancelde Netflix-serie kopen billboard in Los Angeles om nieuw seizoen af te dwingen

Ludieke actie zorgt voor hoop aandacht voor gecancelde serie 'Warrior Nun'.

De laatste tijd worden er de nodige serie gecanceled. Streamingsdiensten kijken kritisch naar de kijkcijfers en schromen niet om series al na één of twee seizoenen de nek om te draaien. Ook de serie Warrior Nun was recentelijk slachtoffer van de cancelcultuur bij Netflix. De fans van de serie hebben nu op een ludieke manier geprotesteerd.

Plot


Warrior Nun gaat over een negentienjarig weesmeisje, Ava (gespeeld door Alba Baptista). Op een dag ontwaakt zij in een mortuarium en ontdekt ze dat ze superkrachten heeft. Ze blijkt de uitverkorene aureooldrager te zijn voor een geheime sekte van op demonen jagende nonnen.

Billboard


Fans hebben een gigantisch billboard gekocht vlakbij het hoofdkantoor van Netflix om op die manier een poging te wagen om toch nog een derde seizoen van de serie te krijgen. Op het billboard dat op Sunset Boulevard in Los Angeles staat, staat de hashtag #SaveWarriorNun en staat dat de actie is betaald door Sarah B. en andere fans van over de hele wereld.

Een ludieke manier om aandacht te trekken dus bij de grote bazen van Netflix. Het zal moeten blijken of zij onder de indruk zijn van het billboard, maar het zorgt in ieder geval voor nog wat extra aandacht voor de serie Warrior Nun.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen