search
Disney+ komt met trailer voor remake 'White Men Can’t Jump'
Films / Trailer

Disney+ komt met trailer voor remake 'White Men Can’t Jump'

In 1992 was de iconische sport-komedie een groot succes. Nu krijgen we van Disney+ / Hulu een trailer voor de remake van 'White Men Can’t Jump'.

Vrijdag 19 mei komt de remake van de film naar Hulu. Het origineel uit 1992 was in ieder geval een groot succes met toendertijd met Wesley Snipes en Woody Harrelson.

In de film


In het origineel zagen we in de twee hoofdrollen Snipes en Harrelson. Deze rollen zijn nu overgenomen door Sinqua Walls en Jack Harlow. Verder zien we onder meer Teyana Taylor, Laura Harrier, Vince Staples en Lance Reddick. Reddick is ruim een maand terug overleden, de rol in deze film is een van de laatste van hem.

Regisseur van de film is Calmatic. Eerder regisseerde hij House Party en verschillende muziekvideo's.

Basketbal


We volgen een paar straatbasketbal-hustlers die op gespannen voet met elkaar beginnen en vervolgens samen gaan werken voor een groter spel. De titel verwijst naar het personage van Harrelson/Harlow. Hij weet op slinkse manier geld af te troggelen van mensen die hem uitdagen omdat ze aannemen dat hij niet goed kan spelen omdat hij blank is.

Hulu


De film gaat vrijdag 19 mei rechtstreeks in première op Hulu zonder plannen voor een bioscooprelease. De kans is dus heel erg groot dat de film ook naar Disney+ komt omdat veel van Hulu hier te zien is.

Trailer


Hieronder de trailer voor de remake voor White Men Can't Jump. De film heeft voor Hulu als releasedatum 19 mei gekregen. Nu weten we nog niet of hij dan ook op Disney+ te zien is of snel daarna volgt. Hopelijk weten we snel meer.

Wel kun je bij Disney+ het origineel uit 1992 streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen