Woody Harrelson en Matthew McConaughey gaan DNA-test doen om te kijken of ze broers zijn!?

Bizar nieuws rond de sterren van het eerste seizoen van onder andere 'True Detective' Matthew McConaughey en Woody Harrelson.

Bas de Kramer, 22-04-2023 15:21

Bizar nieuws rond de sterren van het eerste seizoen van de hitserie True Detective Matthew McConaughey en Woody Harrelson. Er gaat een DNA-test gedaan worden om te kijken of ze broers zijn?
De twee wereldberoemde acteurs hebben regelmatig samen gefilmd en zijn elkaar beste vrienden. Nu blijkt dat zij mogelijk broers van elkaar zijn?

Gesprek met moeder McConaughey

Harrelson heeft recentelijk gesproken met de moeder van McConaughey en die liet zich ontvallen dat ze misschien wel iets met pa Harrelson had gehad toen zij met haar man in scheiding lag. Woody Harrelson realiseerde zich toen dat zijn vader in die tijd met verlof was en dat er nogal wat plaatsen in Texas waren waar hij de moeder van zijn vriend had kunnen ontmoeten.DNA-test

Harrelson wil een DNA-test doen, maar McConaughey heeft zijn twijfels. Hij is bang om er achter te komen dat degene die zijn vader is, niet zijn vader zou blijken te zijn. Er staat dus flink wat voor hem op het spel.

We houden jullie op de hoogte van het vervolg van dit bizarre verhaal. Zie ze samen schitteren op het scherm in het eerste seizoen van True Detective hier op HBO Max.
Lees meer over: Matthew McConaughey, Woody Harrelson, hbo max, true detective

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in