search
Woody Harrelson en Matthew McConaughey gaan DNA-test doen om te kijken of ze broers zijn!?
Series / Nieuws

Woody Harrelson en Matthew McConaughey gaan DNA-test doen om te kijken of ze broers zijn!?

Bizar nieuws rond de sterren van het eerste seizoen van onder andere 'True Detective' Matthew McConaughey en Woody Harrelson.

Bizar nieuws rond de sterren van het eerste seizoen van de hitserie True Detective Matthew McConaughey en Woody Harrelson. Er gaat een DNA-test gedaan worden om te kijken of ze broers zijn?

De twee wereldberoemde acteurs hebben regelmatig samen gefilmd en zijn elkaar beste vrienden. Nu blijkt dat zij mogelijk broers van elkaar zijn?

Gesprek met moeder McConaughey


Harrelson heeft recentelijk gesproken met de moeder van McConaughey en die liet zich ontvallen dat ze misschien wel iets met pa Harrelson had gehad toen zij met haar man in scheiding lag. Woody Harrelson realiseerde zich toen dat zijn vader in die tijd met verlof was en dat er nogal wat plaatsen in Texas waren waar hij de moeder van zijn vriend had kunnen ontmoeten.

Bekijk op instagram


DNA-test


Harrelson wil een DNA-test doen, maar McConaughey heeft zijn twijfels. Hij is bang om er achter te komen dat degene die zijn vader is, niet zijn vader zou blijken te zijn. Er staat dus flink wat voor hem op het spel.

We houden jullie op de hoogte van het vervolg van dit bizarre verhaal. Zie ze samen schitteren op het scherm in het eerste seizoen van True Detective hier op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen