Prime Video neemt Elon Musk's Twitter op grappige manier in de zeik

Ook de streamingreus heeft wat te zeggen over het omstreden blauwe vinkje.

Glenn Walsh, 22-04-2023 15:58

Sinds de overname van Twitter door Elon Musk is er genoeg te doen geweest om het blauwe vinkje. Het icoontje dat aangeeft dat je een geverifieerd account hebt heeft Prime Video inspiratie gegeven om er op ludieke wijze commentaar op te geven.
Fans van de serie The Boys kunnen zich vast de scène herinneren waarin het personage van Homelander zijn zoon een zetje in de 'goede richting' probeert te geven door hem van het dak af te gooien. Prime Video laat in een post zien dat het Twitter (of Elon Musk zelf) ziet als de maniakale slechterik die tot alles toe in staat is, zelf als het hem zelf schaadt.Gedoe om blauwe vinkjes is een rotzooi

Het is niet de eerste keer dat het Twitter van Elon Musk kritiek krijgt op de nieuwe regeling van de blauwe vinkjes. Waar accounts van personen of organisaties eerst een blauw vinkje kregen op basis van publiekelijke interesse, betalen ze daar nu 8 dollar per maand voor.

Legendarische horrorschrijver Stephen King meldt bijvoorbeeld dat hij een blauw vinkje heeft, maar er nooit voor heeft betaald. Tegelijkertijd heeft comedian en maker van onder andere The Office en Extras Ricky Gervais geen blauw vinkje, wat hij eerst wel had.

Kijk alle afleveringen van The Boys op Prime Video.


Lees meer over: The Boys, Elon Musk, Twitter, Amazon, Prime Video, Stephen King, Ricky Gervais, The Office, Extras

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze misdaadserie op Netflix en trekt veel kijkers

Deze misdaadserie op Netflix en trekt veel kijkers

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in