search
Nieuw seizoen van 'Stranger Things' heeft een connectie met deze horrorfilm
Series / Nieuws

Nieuw seizoen van 'Stranger Things' heeft een connectie met deze horrorfilm

'Evil Dead Rise' draait momenteel in de bioscoop en kan ons blijkbaar iets wijzer maken over 'Stranger Things' seizoen 5.

Er wordt volop gespeculeerd over het aankomende vijfde seizoen van Stranger Things, dat gelijk ook een einde aan de serie zal maken. Nu hebben de schrijvers van de serie gehint op een connectie tussen het nieuwe seizoen en een nieuwe horrorfilm.

In een tweet onthulde het officiële schrijversteam afgelopen vrijdag dat seizoen 5 van Stranger Things "iets kleins maar geweldigs gemeen heeft" met Evil Dead Rise. Die horrorfilm draait momenteel in de bioscoop wordt lovend ontvangen door critici en fans.

In een vervolg-tweet bevestigde het team dat sommige ideeën van de fans over de connectie dicht in de buurt kwamen, maar dat niemand het nog precies goed heeft geraden.

Waar gaat Evil Dead Rise over?


Evil Dead Rise is aangekondigd als een verhaal over twee van elkaar vervreemde zussen, die uit elkaar worden gehouden door de komst van lichaams-bezittende demonen. Dit stort hen in een strijd om te overleven terwijl ze worden geconfronteerd met de meest nachtmerrieachtige versie van hun familie die je je kunt voorstellen.

In de film zien we Lily Sullivan, Alyssa Sutherland, Morgan Davies, Gabrielle Echols en Nell Fisher. Wat de connectie met Stranger Things precies is blijft nog even een raadsel, al weten we natuurlijk dat Will in het tweede seizoen ook bezeten werd, namelijk door de Mind Flayer.

Het laatste seizoen van Stranger Things verschijnt in 2024 op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen