search
Duistere geheimen komen bovendrijven in Netflix-serie 'The Tailor'
Series / Trailer

Duistere geheimen komen bovendrijven in Netflix-serie 'The Tailor'

Een vriendendienst slaat om naar iets veel gevaarlijkers dan dat.

Netflix heeft onlangs de nieuwste trailer uitgebracht van de aankomende Turkse dramaserie The Tailor. Een begaafde kleermaker belooft de trouwjurk voor de verloofde van zijn beste vriend te maken, maar in de aanloop van de bruiloft blijkt het niet enkel over rozengeur en maneschijn te gaan.

De Turkse serie Terzi, of The Tailor, is gemaakt door OGM Pictures en heeft Cem Karci aan boord als regisseur. Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Sifanur Gul en Olgun Simsek spelen de hoofdrollen met Ulusoy in de rol van Peyami.

De opnames van de serie zelf verliepen niet bijzonder soepel. Tijdens het filmen van een actiescène in de auto raakte de camera, die bovenop de auto was gemonteerd, los. Çağatay Ulusoy, die in de auto zat, overleefde het ongeluk maar zou ernstige verwondingen hebben opgelopen.

Plot


De synopsis luidt: "Peyami is een beroemde kleermaker. Na het overlijden van zijn grootvader komt hij samen met zijn geesteszieke vader naar Istanbul. De serie vertelt het verhaal van zijn moeilijke leven waarin hij verliefd wordt op zijn klant, een aanstaande bruid, wiens trouwjurk hij moet naaien."

Vanaf 2 mei zal The Tailor te zien zijn bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen