search
Deze 3 splinternieuwe films denderen Netflix en Disney+ binnen
Films / Featured

Deze 3 splinternieuwe films denderen Netflix en Disney+ binnen

Terug naar de nineties, een onbenullig vriendenproject en een thriller op drift.

Na vele jaren zijn de Mighty Morphin Power Rangers teruggekeerd om een nieuw avontuur te beleven. Dat, en nog vele andere gloednieuwe films zijn nu te vinden op Netflix en Disney+. Hieronder drie tips van de recensenten van SerieTotaal.

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always | Netflix



Op de dertigste verjaardag van de geliefde kinderserie komt Netflix op de proppen met een film die vooral een feest van herkenning is. Acceptabel dialoog of geloofwaardige explosies hoeft de kijker er niet in te verwachten volgens recensent Femke van Kooten.

Ze gaf de film 3 sterren. Ze voegde toe: "Kinderen in de jaren negentig werden natuurlijk niet aangetrokken door diepgaande dialogen, maar door de uitbundige en enthousiaste vechtscènes tussen mensen in bontgekleurd spandex en mensen in grijsgekleurd spandex. Makkelijk om belachelijk te maken maar toch een gouden formule en dat begrijpen de makers van 'Once and Always' ook, aangezien de Putties in al hun grijze glorie terugkeren."

Lees de rest van de recensie.

Quasi | Disney+



Volgens Terence Shea is Quasi meer een vriendenprojectje dan een volwaardige komediefilm. De makers hebben voldoende lol in het afvuren van flauwe grappen, maar het is niet te ontkennen dat de film dom vermaak is.

Vandaar dat hij de film 2 sterren gaf. Hij vond: "'Quasi' moet het toch vooral hebben van de grappen, en die zijn grotendeels plat en slecht gejat. Mel Brooks en Mike Myers hebben dit allemaal al eerder en beter gedaan. Het lijkt haast alsof deze film puur is gemaakt zodat de komediegroep Broken Lizard weer kan samenwerken en een leuk zakcentje kan verdienen."

Lees de rest van de recensie.

Boga Boga | Netflix



In deze Turkse thriller probeert een oplichter een nieuw leven te starten, maar dat lukt niet zo best. Terence Shea ziet tevens dat dit gebeurt met het plot, dat geen enkele duidelijke richting heeft. De cinematografie weet dit gebrek gelukkig nog enigszins te verhullen.

De thriller kon rekenen op 2.5 sterren. Shea stelde: "'Boga Boga' wil iets vertellen, maar wat precies blijft onduidelijk. De schuld daarvoor ligt bij het slechte scenario, waarin maar geen tonale keuze wordt gemaakt en dat telkens weer andere gevoelens probeert op te wekken."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen