search
Hoofdrolspeler liet actrice uit 'Growing Pains' ontslaan wat flinke gevolgen had
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler liet actrice uit 'Growing Pains' ontslaan wat flinke gevolgen had

Sommige acteurs krijgen vanwege hun bekendheid wat meer status, maar dit gaat wel heel ver.

Het was een van de grootste sitcoms uit de jaren 80 en begin jaren 90. De serie Growing Pains veroverde al snel de harten van kijkers over de hele wereld. Met al die bekendheid kwam ook meer macht, maar ging het in dit geval niet iets te ver?

Van 1985 tot 1992 leefden miljoenen kijkers mee met de familie Seaver. Een typisch Amerikaans gezin met vader, moeder en vier kinderen. De oudste zoon in het gezin was Mike Seaver, gespeeld door acteur Kirk Cameron. Hij was toentertijd zo populair dat hij kan worden gezien als de Harry Styles of Justin Bieber van zijn generatie, alleen dan iets meer gelovig.

Bekendheid, macht en de heer zijn kracht


Tijdens de serie werd Cameron in het echte leven steeds meer gelovig. In Growing Pains had hij een relatie met Julie, gespeeld door actrice Julie McCullough, en zou met haar trouwen in seizoen vijf tot hij erachter kwam dat zij twee jaar eerder in de Playboy had gestaan.

Dit was voor Cameron blijkbaar zo schokkend dat hij eiste dat McCullough ontslagen werd. Dit resulteerde in dat Julie aan het begin van seizoen vijf Cameron dumpte en ze werd nooit meer gezien. Controverses rondom Cameron hielden hierna nog niet op. Later beschuldigde hij ook nog eens producenten van de serie dat zij wegens hun werk pornografen zouden zijn.

Haal hieronder nog eens herinneringen aan Growing Pains op waar onder andere acteurs Brad Pitt en Leonardo DiCaprio hun acteercarrière begonnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen