search
Maker kondigt onthulling aan over 'Babylon 5' middels een nieuw logo
Series / Nieuws

Maker kondigt onthulling aan over 'Babylon 5' middels een nieuw logo

Michael J. Straczynski tweet een nieuw 'Babylon 5'-logo en kondigt een verrassing aan!

De scifi-serie Babylon 5 was een succes in de jaren 90 en is tot aan de dag van vandaag geliefd bij velen. De maker Michael J. Straczynski is al een tijdje bezig met een mogelijke reboot.

Op Twitter heeft hij op 26 april een behoorlijke tease gedropt middels een vernieuwd Babylon 5-logo. Tevens geeft hij de stand van zaken door met betrekking tot de serie.

Geweldig nieuws


Zoals gezegd is Straczynski bezig met een reboot. Aangezien er mogelijk een staking aankomt van de WGA (Writer's Guild of America), oftewel de schrijversvakbond, zijn alle plannen hiervoor momenteel even geparkeerd.

Hierover is de maker duidelijk in zijn tweet. Over het nieuwe logo zegt hij het volgende: "Dit is een nieuwe, hippe versie van het Babylon 5-logo. Waar zou dit voor kunnen zijn? Hmm. Wellicht weten we over een week meer. Er zit geweldig nieuws aan te komen".

Franchise


De teaser kan betrekking hebben op het uitkomen van de serie op blue-ray. Sinds 2020 is er al een remasterde versie van Babylon 5 in HD beschikbaar, een blue-ray zou wat dat betreft in het rijtje passen. Anderzijds heb je daarvoor geen nieuw logo nodig. Andere mogelijkheden zijn strips, boeken of wellicht een game. Dit kan het oorspronkelijke verhaal betreffen, maar ook een spin-off. Het is nog even afwachten in welke vorm we de franchise terug gaan zien.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen