search
Setfoto's 'The Rings of Power' verpesten de cliffhanger van seizoen 1
Series / Foto's

Setfoto's 'The Rings of Power' verpesten de cliffhanger van seizoen 1

Beelden van de opnames verklappen mogelijk wat we in seizoen 2 te zien krijgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Zoals bekend is het filmen voor The Rings of Power in volle gang. Jammer genoeg kunnen setfoto's de boel ook verknallen. Dit blijkt bijvoorbeeld uit hetgeen momenteel online te zien is.

Op Twitter wordt namelijk verklapt hoe het er met Isildur (Maxim Baldry) voor staat. Isildur raakte in aflevering 7 bedolven onder brandende brokstukken na een uitbarsting van de Doemberg. Isildur is hier echter ongedeerd te zien.

Onbekende metgezel


Je kunt de afbeelding hier bekijken. Tevens wordt hij vergezeld door een vooralsnog onbekend personage (gespeeld door Nia Towle).

Toekomstige koningschap


Towle's personage zou iemand kunnen zijn die Isildur assisteert bij zijn ontsnapping en zijn terugreis naar Númenor. Verder zou het hier kunnen gaan om zijn toekomstige vrouw, waarbij de grondslag wordt gelegd voor zijn toekomstige koningschap. In Tolkien's werk wordt zij niet bij name genoemd, maar het kan zijn dat de makers meer ruimte willen maken voor Isildur's verhaal.

Laatste Alliantie


Aangezien genoeg mensen weten welke rol Isildur speelt in de mythologie van The Lord of the Rings zou je kunnen zeggen dat dit niet zo dramatisch is. Per slot van rekening is hij degene die Sauron verslaat in de Laatste Alliantie van Elfen en Mensen, om nog maar te zwijgen over het feit dat hij de Ene Ring bezat. Wel is het zo dat wellicht wat al te vroeg verklapt wordt welke kant het tweede seizoen van The Rings of Power op gaat.

Kijk The Rings of Power op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen